COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - Cherbourg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Om bord på færgerne

Poole - Cherbourg færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 5 hr 40 min
  • Get price

Poole Cherbourg færge anmeldelser

 • "MS Barfleur"

  En god overfart begge veje, kun skæmmet af den lange ventetid i sikkerhedskontrollen i Poole (45 minutter), men i denne dag og alder, kan vi ikke klage over det.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Efter utallige overfarter på adskillige Brittany Ferries ruter, er de alle sammen meget vanskelige at finde fejl på. Faciliteter og personale er alle første klasse. Har nydt alle overfarter indtil videre, og håber, at alle fremtidige overfarter vil fortsætte i samme stil.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Læs mere Læs mindre
 • "Positiv"

  Det var en fremragende tur.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  Poole til Cherbourg. Perfekt tur, ingen problemer med på- og aflæsning. Klare udmeldninger og venligt personale. Rene faciliteter om bord.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Læs mere Læs mindre

Poole til Cherbourg færge

Poole Cherbourg færgeruten forbinder England med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Brittany Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Condor Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer 40 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Poole Cherbourg ruten mellem England og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Poole Guide

Den engelske by Poole ligger på den engelske kanal kyst i det sydlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sydvest for London, på den østlige side af Poole Harbour. Den travle havn er en af verdens største naturhavne og er fuld af dyreliv.

Der er gode faciliteter i havnen, inklusiv en cafe, et vekselkontor og bagagebokse. Der er færgeforbindelser til Cherbourg i Frankrig (sejltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånederne, normalt maj til september, er der også en hurtigfærge til Cherbourg, som tager lidt over 2 timer, og færgeforbindelser til St. Malo i Frankrig (sejltid ca. 4½ timer) og to dagelige afgange til St. Peter Port i Guernsey (sejltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (sejltid ca. 3 timer).


Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøen i Manche department i Normandiet i den nordvestlige del af Frankrig. Byens havn er nok bedst kendt som en kanal havn, der betjener færger mellem Storbritannien og Frankrig. En af de mest populære attraktioner i byen er Museum T. Henry, som blev grundlagt i 1831 efter en donation af mere end 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museer. I dag har museet en samling af 300 malerier af franske, hollandske og italienske kunstnere, som strækker sig tilbage fra i dag til middelalderen.

Også populær blandt besøgende er Abbey du Voeu fra det 12. århundrede, der var dedikeret til Jomfruen. Kirken blev indviet i 1181, under regeringstiden af Henry II og Eleanor af Aquitaine, der var til stede under ceremonien.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.