Poole til Cherbourg færge

Poole Cherbourg færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Poole Cherbourg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Poole - Cherbourg færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Poole Cherbourg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Poole Cherbourg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Poole Cherbourg færge anmeldelser

 • "Positiv"

  Det var en fremragende tur.

  'Ildiko' rejste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Læs mere Læs mindre
 • "MS Barfleur"

  En god overfart begge veje, kun skæmmet af den lange ventetid i sikkerhedskontrollen i Poole (45 minutter), men i denne dag og alder, kan vi ikke klage over det.

  'Tim' rejste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  Poole til Cherbourg. Perfekt tur, ingen problemer med på- og aflæsning. Klare udmeldninger og venligt personale. Rene faciliteter om bord.

  'Anonym' rejste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Efter utallige overfarter på adskillige Brittany Ferries ruter, er de alle sammen meget vanskelige at finde fejl på. Faciliteter og personale er alle første klasse. Har nydt alle overfarter indtil videre, og håber, at alle fremtidige overfarter vil fortsætte i samme stil.

  'Colin' rejste på Poole Cherbourg ruten med Brittany Ferries på Barfleur

  Læs mere Læs mindre

Poole Guide

Den engelske by Poole ligger på den engelske kanal kyst i det sydlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sydvest for London, på den østlige side af Poole Harbour. Den travle havn er en af verdens største naturhavne og er fuld af dyreliv.

Der er gode faciliteter i havnen, inklusiv en cafe, et vekselkontor og bagagebokse. Der er færgeforbindelser til Cherbourg i Frankrig (sejltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånederne, normalt maj til september, er der også en hurtigfærge til Cherbourg, som tager lidt over 2 timer, og færgeforbindelser til St. Malo i Frankrig (sejltid ca. 4½ timer) og to dagelige afgange til St. Peter Port i Guernsey (sejltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (sejltid ca. 3 timer).

Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøen i Manche department i Normandiet i den nordvestlige del af Frankrig. Byens havn er nok bedst kendt som en kanal havn, der betjener færger mellem Storbritannien og Frankrig. En af de mest populære attraktioner i byen er Museum T. Henry, som blev grundlagt i 1831 efter en donation af mere end 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museer. I dag har museet en samling af 300 malerier af franske, hollandske og italienske kunstnere, som strækker sig tilbage fra i dag til middelalderen.

Også populær blandt besøgende er Abbey du Voeu fra det 12. århundrede, der var dedikeret til Jomfruen. Kirken blev indviet i 1181, under regeringstiden af Henry II og Eleanor af Aquitaine, der var til stede under ceremonien.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.