Portsmouth til St. Malo færge

Portsmouth St. Malo færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - St. Malo færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 11 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth St. Malo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth St. Malo ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth St. Malo færge anmeldelser

 • "Portsmouth til St Malo "

  Ni af os rejste til St Malo på ferie – alle var en smule betænkelige ved tanken om 11 timer på hvaet! (Vi havde kabiner). Færgen var fremragende på enhver måde – velorganiseret, meget ren, børnevenlig, masser børn kan lave. Maden i cafeen var god og rimelig prissat. Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Vi vil bestemt anbefale Brittany Ferries og vil formentlig bruge dem igen i fremtiden.

  'David' rejste på Portsmouth St. Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse"

  Jeg var meget imponeret over servicen jeg fik om bord. Alle var hjælpsomme og rejsen var god.

  'Anne ' rejste på Portsmouth St. Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre
 • "Genial service igen"

  Genial service igen fra Direct Ferries og Brittany Ferries.

  'Anonym' rejste på Portsmouth St. Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejligt skib"

  Min kone og jeg elskede denne tur til Brtagne. Besætningen var høflige og effektive, uden at være påtrængende. Vi havde en kabine for natten (Portsmouth til St Malo), som var ren og behagelig. Der er mange forskellige faciliteter på skibet. Vi nød virkelig Piano Bar, som lå ved siden af den smukkeste salon. Maden var fremragende i selvbetjeningsrestauranten. Vi var kede af at høre, at Bretagne er udskiftes om et par år, og håber at de mange fine funktioner på dette skib replikeres!

  'Graham' rejste på Portsmouth St. Malo ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.