Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Porto Vecchio havn

 • Med bil

  Porto Vecchia ligger syd på Korsika og kan nås ved at tage N198 eller N196 mod Porto Vecchio. Tag derefter D758 og kør så til højre op på Rue du 9 Septembre, indtil Quai Pascal Paoli. Herfra er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Der er ingen toge til syd Korsika.

 • Adresse

  Baie de Sta Giulia, F –20137 Porto Vecchio

 • Porto Vecchio overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Porto Vecchio før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Porto Vecchio overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Porto Vecchio færgeservicer

Porto Vecchio Guide

Porto Vecchio Guide

Porto Vecchio er beliggende på en lille høj som overser en smuk, dyb, blå bugt. Byen ligger 25 km nord af Bonifacio og blev af James Boswell vurderet som en af de mest fremragende havne i Europa. Porto Vecchio blev grundlagt i 1539 som en genese fæstning på østkysten, hvor Bastia allerede havde en i norden. Tingene begyndte især at tage af takkevare korkindustrien, som stadigvæk blomsterede i det 20. århundrede. I dag bliver en tredjedel af Korsikas vin eksporteret fra Porto Vecchio, men de fleste indtægter kommer fra turisme. Gennem de sidste årtier hjalp en drastisk udvikling byen til at overkomme dens isolation, og nu er Porto Vecchio blandt de bedst udstyret områder på øen, og Korsikas tredjestørste by.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking