Alderney

Sådan bookes færger fra Alderney til Frankrig

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Alderney og Frankrig leveret af 1 færgeselskab – Manche Iles Express. Alderney til Dielette færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 55 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Alderney Frankrig overfarten mellem Alderney og Dielette.

Alderney Frankrig kort

Tryk her for kort

Færger fra Alderney til Frankrig

Om Alderney :

Alderney er den nordligste af Kanaløerne og den tredjestørste. Ligesom de andre Kanaløer, har Alderney sit eget parlament. På grund af sin placering i Den Engelske Kanal og nærhed til Frankrig, anses den ofte som en strategisk vigtig ø.

Den rige kulturarv, det bløde, gyldne sand og bugterne på Alderney, gør dette til et fredeligt sted væk fra stressende, moderne liv.

Om Frankrig:

I de sidste 20 år, har Frankrig været blandt verdens mest populære turistmål, og er et af de mest geografisk varierende lande i Europa.

Frankrig er det største land i Vesteuropa, og et af de kun tre lande, som har kyster ved både Atlanterhavet og Middelhavet. Frankrig er mere end Eiffeltårnet og det berømte Mona Lisa; selv de smukke landsbyer, pragtfulde lavendelmarker og vinmarker er blot toppen af isbjerget, når det kommer til de mange seværdigheder og attraktioner, der findes i landet. Landet har altid noget nyt at byde på.

Der er flere måder at komme til Frankrig på, og en af de nemmeste og mest populære muligheder er med færge. De fleste af Europas største og bedste færgeselskaber forbinder Frankrig med mange lande og øer, med regelmæssige overfarter fra Storbritannien, Irland, øer i Middelhavet og Nordafrika.