Porto Torres til Toulon færge

Porto Torres Toulon færgeruten forbinder Sardinien med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Torres Toulon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Torres - Toulon færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Torres Toulon Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Torres Toulon ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på den nordvestlige kyst af øen Sardinien. Der er en række ting at se i byen, og den mest populære attraktion er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundrede, som er Sardiniens største romanske kirke.

Porto Torres er den anden bedst tjente havn på Sardinien, efter Olbia, og forbinder øen til Genova, med en sejltid på 11½ timer. Der er også tjenester til Civitavcchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger på bredden af Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provence. Byen ligger omkring en stenet bugt i læ fra klippen ’Faron’, som er kronet af gamle fæstningsværker. På grund af dens beskyttede position, har byens havn udviklet sig til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåder. Besøgende til byen kan nyde at slentre rundt i den gamle bydel, som har en række restaurerede bygninger og smalle gader med butikker og cafeer. En populær attraktion i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbage til tiden af Henrik IV og blev indviet i 1680.