Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Folkestone havn

 • Med bil

  Folkestones Eurotunnel ligger ved frakørsel 11A på M20. Køretiden fra syd London er ca. 1½ time. Eurotunnel har selv-check ind, så sørg for at have dit booking nummer klar ved ankomst.

 • Med tog

  Der er en direkte togservice til og fra London Victoria og London Charing Cross. Togstationen i Folkestone er omkring 2 km fra havnen. For mere information, se vores toge til Folkestone side.

 • Adresse

  Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX

 • Folkestone overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Folkestone før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Folkestone overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Folkestone færgeservicer

Folkestone Guide

Folkestone Guide

Folkestone er et kystressort som er beliggende i Shepway distrikt i Kent, England. Byen var en norman fæstning på, eller nær, siden af Saxon Fort og blev kendt kendt for dens forbindelse med priorat af Sankt Eanswythe. I det 7. århundrede var Folkestone kendt under navnet Folcanstan. Vikinge angreb var normale for området og dette efterlod udvidende skader på bosættelsen af Folkestone helt indtil det 10. århundrede, og selv efter Edward ”the confessor” kom til tronen i 1042. Omkring år 1920 afslørede et mindre jordskælv resterne af en romersk villa, som var fuldendt med badeværelse og hypokondri, en gårdsplads med et mosaisk gulv og et køkken med to pejse. Udgravningerne blev fortaget af Hr. S.E. Winbolt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking