COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dover - Calais er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Dover til Calais færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Dover - Calais færgeselskaber

  • 11 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 10 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Dover Calais færge anmeldelser

 • "Gammelt skib, god tur"

  Punktlig service på et gammelt skib. Disse skibe, Pride of, er nu meget gamle og ser slidte ud, men det er dem man bør vælge, vil man kan lide et rart miljø. Morgenmad for to er dyrt, og ikke god værdi for pengene.

  'Pride of Canterbury' travelled on Pride of Canterbury

  Læs mere Læs mindre
 • "Læs dette, hvis du rejser med motorcykel"

  Der er intet personale til rådighed for at sikre, at motorcyklen forankres korrekt. Havde aldrig gjort det før, og havde brug for instruktion. Blev hjulpet af en anden passager med motorcykel. Nogle af selerne i kassen med seler på hjemrejsen var defekte. God service fra P&O check-in personale, som hjalp os med at ændre til en anden færge i begge retninger, da vi ankom for sent på begge ture.

  'Spirit of Britain' travelled on Spirit of Britain

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Dejligt skib og god service

  'C Class' travelled on C Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Frankrig"

  Turen er altid god med P&O, bad om at blive parkeret tæt på elevator, og det var intet problem.

  'Spirit of France' travelled on Spirit of France

  Læs mere Læs mindre

Dover til Calais færge

Dover Calais færgeruten forbinder England med Frankrig og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. P&O Ferries sejler op til 11 gange dag, DFDS Seaways 10 gange dag & Irish Ferries servicen er tilgængelig op til 4 gange dag.

Der er 25 overfarter dag på Dover Calais overfarten mellem England og Frankrig og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Dover Guide

Den engelske havneby Dover ligger i Kent i det sydøstlige England. Byen ligger på den engelske kanal på det smalleste sted mellem England og Frankrig. I og omkring byen er der meget for besøgende at se og lave. Til minde om stedet hvor Bleriot landede efter den første flyvetur over kanalen i 1909, ligger Bleriot Memorial, der er formet som flyvemaskinen han landede i. Dover Castle har udsigt over byen, og er det største slot i England. Det blev grundlagt i det 12. århundrede og er blevet beskrevet som ”nøglen til England” på grund af sin betydning igennem historien.

Dover er verdens travleste passagerhavn, med 16 millioner passagerer, 2,1 millioner lastbiler, 2,8 millioner personbiler og motorcykler og 86,000 millioner busser, der passerer gennem havnen hvert år. Den er hovedhavnen for rejsende mellem Storbritannien og Frankrig og videre mod det europæiske fastland. Færgeservicer tjenes af P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkerque.


Calais Guide

Den franske by Calais ligger i Nord-Pas de Calais i nordvest Frankrig, og er den nærmeste franske havn til England.

Dover Strædet over den engelske kanal, ligger omkring 32 km fra Calais og på en klar dag, kan de berømte ”White Cliffs of Dover” ses fra Calais. Calais har i mange år været et vigtigt maritime center for handel og turisme mellem Frankrig og England. Selve byen er delt i to dele.

Den gamle bydel Calais-Nord, ligger på en kunstig ø og er omgivet af kanaler og havne. Den moderne by, St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by. Byen bliver idag set som mere end bare en havn, og bliver mere og mere populær som et turistmål i sig selv. Den har en lang og rig kulturarv, en række museer og et livligt natteliv. En populær attraktion i byen er klokketårnene, som er belejringstårne der blev bygget for at beskytte byen imod plyndringer, og i dag er blevet listet som en Unesco verdensarv.

Der er færgeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minut og sejltiden er ca. 75 minutter.