Dover til Calais færge

Dover Calais færgeruten forbinder England med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. DFDS Seaways sejler op til 9 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens P&O Ferries servicen sejler op til 14 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 30 m.

Der er 23 overfarter dag på Dover Calais ruten mellem England og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Dover - Calais færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 9 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • 14 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Dover Calais Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Dover Calais ruten er for en bil og 2 passagerer.

Dover Calais færge anmeldelser

 • "Fin tur"

  Dejligt skib og god service

  'Kirsten' rejste på Dover Calais ruten med DFDS Seaways på C Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Storm"

  Forventede ikke meget, og det er, hvad jeg fik. På udrejsen ankom jeg tidligt, fordi der ikke var meget trafik på vejene, og blev fortalt, at jeg måtte vente i fire timer.... Seriøst? Så i sommers, da I var forsinket i timevis, var det ok?? På hjemrejsen ankom jeg igen 4 timer tidligt og fik lov til at komme med den næste færge, som var lidt over en time senere. Det var en forfærdelig tur, men det var på grund af rigtig kraftig vind, så ikke færgeselskabets skyld.

  'David' rejste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Spirit of France

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Frankrig"

  Turen er altid god med P&O, bad om at blive parkeret tæt på elevator, og det var intet problem.

  'Elizabeth' rejste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Spirit of France

  Læs mere Læs mindre
 • "Træt skib"

  Skibet ser lidt træt ud. Maden var dårlig og dyr. Det er ok for en kort tur, men jeg ville snakke for højt om turen.

  'James' rejste på Dover Calais ruten med P&O Ferries på Pride of Burgundy

  Læs mere Læs mindre

Dover Guide

Den engelske havneby Dover ligger i Kent i det sydøstlige England. Byen ligger på den engelske kanal på det smalleste sted mellem England og Frankrig. I og omkring byen er der meget for besøgende at se og lave. Til minde om stedet hvor Bleriot landede efter den første flyvetur over kanalen i 1909, ligger Bleriot Memorial, der er formet som flyvemaskinen han landede i. Dover Castle har udsigt over byen, og er det største slot i England. Det blev grundlagt i det 12. århundrede og er blevet beskrevet som ”nøglen til England” på grund af sin betydning igennem historien.

Dover er verdens travleste passagerhavn, med 16 millioner passagerer, 2,1 millioner lastbiler, 2,8 millioner personbiler og motorcykler og 86,000 millioner busser, der passerer gennem havnen hvert år. Den er hovedhavnen for rejsende mellem Storbritannien og Frankrig og videre mod det europæiske fastland. Færgeservicer tjenes af P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkerque.

Calais Guide

Den franske by Calais ligger i Nord-Pas de Calais i nordvest Frankrig, og er den nærmeste franske havn til England.

Dover Strædet over den engelske kanal, ligger omkring 32 km fra Calais og på en klar dag, kan de berømte ”White Cliffs of Dover” ses fra Calais. Calais har i mange år været et vigtigt maritime center for handel og turisme mellem Frankrig og England. Selve byen er delt i to dele.

Den gamle bydel Calais-Nord, ligger på en kunstig ø og er omgivet af kanaler og havne. Den moderne by, St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by. Byen bliver idag set som mere end bare en havn, og bliver mere og mere populær som et turistmål i sig selv. Den har en lang og rig kulturarv, en række museer og et livligt natteliv. En populær attraktion i byen er klokketårnene, som er belejringstårne der blev bygget for at beskytte byen imod plyndringer, og i dag er blevet listet som en Unesco verdensarv.

Der er færgeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minut og sejltiden er ca. 75 minutter.