Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Nice havn

 • Med bil

  Nice havn ligger i den sydvestlige del af Nice mellem Cannes og Monaco, langs den franske riviera. Det er nemt at komme til havnen, som er godt skiltet fra Cannes og andre større byer i Frankrig via A8 eller A8/A10 fra Italien.

 • Med tog

  Togservicer forbinder Nice til de fleste større byer i Frankrig. Nærmeste togstation på havnen er Nice Ville og Nice Riquier. For mere information om toge i Frankrig, besøg SNCF hjemmeside.

 • Adresse

  Gare Maritime, Port de Commerce - 06300 Nice

 • Nice overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Nice før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Nice overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Nice færgeservicer

Nice Guide

Hvad kan man lave i Nice?

Nice er fyldt med historiske og moderne seværdigheder, fantastisk madkultur og smuk natur. Begynd i Promenade des Anglais, en syv kilometer lang promenade, med en fantastisk udsigt over middelhavet. Navnet kommer af de mange engelske besøgende fra det 19. århundrede, der gjorde Nice især populær i den tid, og fra hvor man kan spejde de bedste strandområder. Fra promenaden kommer man til Vieille Ville, den gamle bydel, med lokale butikker og restauranter, glaciers, creperies og caféer, der ofte har åbent indtil tidligt om morgenen. For i stedet at nyde brede boulevards og pladser, med moderne butikker, tag den korte gåtur videre til Place Masséna. På hver sin side af Promenade des Anglais byder Parc de la Colline du Chateau (en opadgående tur fra Vieille Ville) og Parc Pheonix på hver sin form for fantastisk natur og seværdigheder, om man vil se vandfald eller 2,500 forskellige plantearter og dyr som leguaner, flamingoer og tropiske edderkopper. Det er ikke kun udenfor, at man kan finde utrolige ting at se, men der er et overvæld af museer, såsom Musee Marc Chagall og Musée Masséna. Den første er et kunstværk i og for sig selv, men man burde ikke kun se den udefra, men se de 17 berømte bibleske malerier, der gemmer sig indenfor. Den anden har forskellige kuriøse objekter af interesse, som for eksempel Napoleons dødsmaske. Besøgende burde ikke overse den smukke Nice Katedrale – især det indvendige burde nydes. Byens bedste udsigt er dog fra Monastère de Cimiez, der gør bestigelsen af bakken mere end umagen værd. Munkeklosteret har ikke kun henrivende haver, men ser også ud over hele byen og havet bagved. Nice er bekendt for at være der hvor ratatouille kommer fra, og andre lokale retter som salade nicoise og socca skal også prøves, før man rejser fra byen.

Hvordan kommer man omkring i Nice?

Mange af Nices seværdigheder ligger omkring den gamle bydel, men når man vil rejse længere ud eller er blevet træt, kan man tage offentlig transport, som busser, sporvogne og toge. Der findes også en taxiservice.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking