COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Vecchio - Marseille er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Frankrig side

Om bord på færgerne

Porto Vecchio - Marseille færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 14 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 14 hr 15 min
    • Get price

Porto Vecchio til Marseille færge

Porto Vecchio Marseille færgeruten forbinder Korsika med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 14 timer 15 minutter mens La Meridionale servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 timer 15 minutter.

Der er 5 overfarter Uge på Porto Vecchio Marseille ruten mellem Korsika og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Vecchio ligger i Corse-du-Sud i Frankrig, på øen Korsika, omkring 65 km øst for Sartene. Den moderne by, nogle gange kendt som ”St. Tropez” eller Korsika, er et populært rejsemål, især for italienerne, og er det perfekte sted for både afslapning og fest.

Hvis du ønsker ro, så tag ud til en af øens afsides bugter eller op i bjergene. En af de mange attraktioner i Porto Vecchio er dens nærhed til den herlige Alta Rocca bjergrige region af Korsika.

Der er færgeforbindelser fra Porto Vecchio til Marseille og Toulon på det franske fastland.


Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.