Porto Vecchio til Marseille færge

Porto Vecchio Marseille færgeruten forbinder Korsika med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens La Meridionale servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 t.

Der er 4 overfarter Uge på Porto Vecchio Marseille ruten mellem Korsika og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Vecchio - Marseille færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 3 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 1 Afgang Ugentlig 14 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Vecchio Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Vecchio Marseille ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Vecchio ligger i Corse-du-Sud i Frankrig, på øen Korsika, omkring 65 km øst for Sartene. Den moderne by, nogle gange kendt som ”St. Tropez” eller Korsika, er et populært rejsemål, især for italienerne, og er det perfekte sted for både afslapning og fest.

Hvis du ønsker ro, så tag ud til en af øens afsides bugter eller op i bjergene. En af de mange attraktioner i Porto Vecchio er dens nærhed til den herlige Alta Rocca bjergrige region af Korsika.

Der er færgeforbindelser fra Porto Vecchio til Marseille og Toulon på det franske fastland.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.