Cork til Roscoff færge

Cork Roscoff færgeruten forbinder Irland med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cork Roscoff færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cork - Roscoff færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 2 Afgange Ugentlig 14 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Cork Roscoff Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cork Roscoff ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cork Roscoff færge anmeldelser

 • "Roscoff - Cork færge"

  Jeg rejste sammen med min partner og hendes søn fra Roscoff til Cork på natfærgen den 3. juni og retur den 18. juni. Jeg syntes, at personalet var venlige og meget hjælpsomme (med undtagelse af en bartender, der ikke havde nok erfaring til at vide, at hans job ikke indbærer at være et r-hul). Jeg var irriteret over, at skib priserne var i britiske pund og en meget dårlig kurs til euro, som er både Frankrig og Irlands kurs, ikke britiske pund. Men jeg er sikker på, at det snart ændre sig efter Brexit og det dårlige britiske pund (køb pundet, mens det er billigt eller betal med kort). Skibets punktlighed var god, men som en gående passager, vil man ikke komme af båden før kl. 10. Alle andre virkede til at komme af, så forvent ikke at ankomme til Cork by før kl. 11:30.

  'Liam O'Loideoin' rejste på Cork Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt start på ferien"

  Afslappende start på en 2 ugers ferie i Frankrig med en ny XK8 Jaguar. Havde ikke rejst med båd før, og blev glædeligt overrasket over, hvor nemt det var. Spiste en velsmagende middag med et glas vin, og fik en god nattesøvn.

  'Mark' rejste på Cork Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "En fornøjelse"

  Min mand og jeg har brugt Brittany Ferries siden 1991; vi rejser fra Cork til Roscoff og retur hver september. Nogle gange har vi rejst i maj på samme rute. Nu, hvor vi begge er pensioneret, ser vi frem til turen, så snart vi har booket den! Vi fik middag om bord, og er enige om, at maden er vidunderlig; faktisk ligeså god, som de fleste måltider, vi fik i Frankrig under vores ferie. Personalet er ekstraoridnære, meget hjælpsomme og venlige. Båden er særdeles godt lagt ud, og det er en fornøjelse at rejse med Brittany Ferries. Ser allerede frem til næste år!

  'Reid and Rosemary Armstrong' rejste på Cork Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur, selv om jeg var søsyg.

  'Ludivine' rejste på Cork Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Cork Guide

Den irske by Cork ligger i den sydvestlige del af landet i provinsen Munster. Det er Irlands næststørste by og ligger på en ø i floden Lee, der deler sig i to kanaler vest og øst for byen. Kajer og havnebassiner findes på den østlige side af byen, hvor begge kanaler fusionere igen.

Byen har besvaret sin arv, selv om der ikke er meget tilbage af den middelalderlige befæstede by. Der er dog meget bevaret fra det 18. århundrede.

Passager facilieter i Cork færgerterminal er begrænsede og omfatter hovedsagelig venteområder og forfriskninger.

Roscoff Guide

Den franske landsby Roscoff ligger på den nordlige kyst af Bretagne og er en perfekt introduktion til alt det, som Bretagne har at tilbyde. En populær attraktion i byen er granit bygningerne fra det 16. århundrede, der ligger langs kysten sammen med de mange restauranter, der serverer fremragende lokal mad, og de små gallerier og gavebutikker. Byen har specialiseret sig i fisk- og skaldyrsretter og traditionelle bretonske crêpes, som man kan nyde på en af de mange street-side steder. Bretagnes hovedstad er Rennes og regionen er en af 27 franske regioner.

Havnen har været i drift siden 1973, men der er ikke mange faciliteter i havnen. Der er færgeservicer til både Rosslare og Cork i Irland. Sejltiden er omkring 17 timer til Rosslare og 13 timer til Cork.