COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cork - Roscoff er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Frankrig side

Om bord på færgerne

Cork - Roscoff færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 15 hr
  • Get price

Cork Roscoff færge anmeldelser

 • "Roscoff - Cork færge"

  Jeg rejste sammen med min partner og hendes søn fra Roscoff til Cork på natfærgen den 3. juni og retur den 18. juni. Jeg syntes, at personalet var venlige og meget hjælpsomme (med undtagelse af en bartender, der ikke havde nok erfaring til at vide, at hans job ikke indbærer at være et r-hul). Jeg var irriteret over, at skib priserne var i britiske pund og en meget dårlig kurs til euro, som er både Frankrig og Irlands kurs, ikke britiske pund. Men jeg er sikker på, at det snart ændre sig efter Brexit og det dårlige britiske pund (køb pundet, mens det er billigt eller betal med kort). Skibets punktlighed var god, men som en gående passager, vil man ikke komme af båden før kl. 10. Alle andre virkede til at komme af, så forvent ikke at ankomme til Cork by før kl. 11:30.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt start på ferien"

  Afslappende start på en 2 ugers ferie i Frankrig med en ny XK8 Jaguar. Havde ikke rejst med båd før, og blev glædeligt overrasket over, hvor nemt det var. Spiste en velsmagende middag med et glas vin, og fik en god nattesøvn.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "En fornøjelse"

  Min mand og jeg har brugt Brittany Ferries siden 1991; vi rejser fra Cork til Roscoff og retur hver september. Nogle gange har vi rejst i maj på samme rute. Nu, hvor vi begge er pensioneret, ser vi frem til turen, så snart vi har booket den! Vi fik middag om bord, og er enige om, at maden er vidunderlig; faktisk ligeså god, som de fleste måltider, vi fik i Frankrig under vores ferie. Personalet er ekstraoridnære, meget hjælpsomme og venlige. Båden er særdeles godt lagt ud, og det er en fornøjelse at rejse med Brittany Ferries. Ser allerede frem til næste år!

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Vi blev glædeligt overrasket over, hvor stor færgen var. Det var mere som et krydstogtskib end de forventede barske færger, vi har oplevet før. Vi tog den billigste kabine, som var lille, med havde et brusebad og var fint for en overnatning. Prisen for drikkevarer var ikke overdrevet, og der var underholdning, som var meget god. Vi spiste ikke om bord, da restauranten blev lukket tidligt, men vi gik til den toldfrie butik, som var stor og havde et godt udvalg. Indtjekning var hurtig og effektiv, og mit generelle indtryk var, at det er en stor forbedring fra hvad jeg har været vant til før. Jeg vil bestemt anbefale Brittany Ferries.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Cork til Roscoff færge

Cork Roscoff færgeruten forbinder Irland med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cork Roscoff færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cork Guide

Den irske by Cork ligger i den sydvestlige del af landet i provinsen Munster. Det er Irlands næststørste by og ligger på en ø i floden Lee, der deler sig i to kanaler vest og øst for byen. Kajer og havnebassiner findes på den østlige side af byen, hvor begge kanaler fusionere igen.

Byen har besvaret sin arv, selv om der ikke er meget tilbage af den middelalderlige befæstede by. Der er dog meget bevaret fra det 18. århundrede.

Passager facilieter i Cork færgerterminal er begrænsede og omfatter hovedsagelig venteområder og forfriskninger.


Roscoff Guide

Den franske landsby Roscoff ligger på den nordlige kyst af Bretagne og er en perfekt introduktion til alt det, som Bretagne har at tilbyde. En populær attraktion i byen er granit bygningerne fra det 16. århundrede, der ligger langs kysten sammen med de mange restauranter, der serverer fremragende lokal mad, og de små gallerier og gavebutikker. Byen har specialiseret sig i fisk- og skaldyrsretter og traditionelle bretonske crêpes, som man kan nyde på en af de mange street-side steder. Bretagnes hovedstad er Rennes og regionen er en af 27 franske regioner.

Havnen har været i drift siden 1973, men der er ikke mange faciliteter i havnen. Der er færgeservicer til både Rosslare og Cork i Irland. Sejltiden er omkring 17 timer til Rosslare og 13 timer til Cork.