Skikda til Marseille færge

Skikda Marseille færgeruten forbinder Algeriet med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Algerie Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 21 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Skikda Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skikda - Marseille færgeselskaber

  • Algerie Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 21 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Skikda Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Skikda Marseille ruten er for en bil og 1 passager.

Skikda Guide

Skikda er en havneby i nordøstlige Algeriet med en befolkning på omkring en kvart million mennesker.

Indtil 1962, da den algerisk uafhængighedskrig sluttede, blev Skikda kendt som Phillippeville. Byens landskab er kuperet og skovbelagt, med høje kamme på både den østlige og vestlige side af byen. Med sit middelhavsklima og mange strande, er Skikda et populært rejsemål.

Skikda er den tredje største kommercielle havn i Algeriet efter naboerne Algier og Oran.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.