Corsica Linea
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Corsica Linea

Corsica Linea er det nye navn af Maritima Ferries, der har overtaget SNCMs skibe i 2016, og er fokuseret på at leverer den bedste service til den franske ø Korsika.

Corsica Linea legemliggør en ny ændring af aktionærer. I januar 2016 blev Patrick Rocca valgt som den nye køber under sit datterselskab, MCM. Men efter måneders legal kontrovers tog et konsortium af 15 aktionærer under Corsica Maritima gruppen kontrol og besluttede at benytte et nyt navn og andre farver.

Corsica Lineas røde skibe leverer servicer hele året rundt, fra Marseille i Frankrig, landets største handelshavn. De tilbyder også regelmæssige servicer til de korsikanske havne Ajaccio, Propriano, Bastia og Ile Rousse, samt direkte servicer til badebyen Porto-Vecchio.

Din ferie stater så snart du træder om bord. Corsica Lineas skibe er godt udstyret med et udvalg af kabiner og deres cruise færge, ’Danielle Casanova’, kan transportere op til 2200 passagerer og 700 køretøjer. ’Jean Nicoli’ var det første nydesignede skib under Korsica Lineas farver.

Brug directferries.dk for at finde Corsica Linea sejlplaner, priser og booke Corsica Linea færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Corsica Linea med alternative færgeselskaber.

Alle Corsica Linea ruter

Corsica Linea routes and ports

Corsica Linea kundeanmeldelser

  • "Ingen klager"

    Punktlig, venligt personalet, kabinen var tilstrækkelig med badeværelse. Måltide rvar gode og vi nød turen. Tak.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking