COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Dielette er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Guernsey til Frankrig side

Guernsey - Dielette færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price

Guernsey til Dielette færge

Guernsey Dielette færgeruten forbinder Guernsey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey Dielette færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.


Dielette Guide

Byen Dielette ligger i Normandiet, i den nordvestlige del af Frankrig, omkring 315 km fra Paris og 75 km fra Saint-Lo, og er hovedhavnen for færger til Guernsey og Alderney på Kanaløerne. Byen, der ligger midt i et landbrugsland, har en lille havn, der i de seneste år er blevet udviklet og nu er en blomstrende marina.
Regionen Haute-Normandie består af de franske departmenter Seine-Maritime og Eure og Basse-Normandie. Den tidligere provins af Normandiet bestod af Haute-Normandie og Basse-Normandie, sammen med andre små områder, der nu er del af departmenterne Eure-et-Loir, Mayenne og Sarthe.
Om sommeren er der en hurtigfærge fra Dielette til Alderney og Guernsey med Manche Iles Express.