Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bastia havn

  • Med bil

    Bastia ligger i nordspidsen af Korsika. Kørende nord fra (Cap Course) skal følge D80 og derefter skiltene til havnen. Kørende syd fra (Ajaccio, Corte, Porto Vecchia) skal følge kystvejen og derefter skiltene til havnen.

  • Med tog

    Der er togservicer som forbinder Bastia med Ajaccio og Calvi. Togstationen er kun en kort afstand fra havnen på ’Rond-point Maréchal Leclerc’, men du kan også tage en taxi fra den ene til den anden. For mere information om toge på Korsika, se Korsika Togservicer hjemmeside.

  • Bastia overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bastia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bastia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bastia færgeservicer

Bastia Guide

Bastia Guide

Bastia ligger på øen Korsika og er øens mest betydningsfulde havneby. Bastia ligger i nærheden af Cap Corse på den nordligste del af øen. Bastia blev grundlagt i 1378 som et befæstede sted, en ”Bastia”. Byen voksede og i 1480erne blev befæstningsvoldene, som i dag er en større attraktion, færdige. Senere under det 16. og 17. århundrede, udviklede den høje by sig efter det mondæne genuesiske mønster med lige gader i et netmønster. I det 19. århundrede voksede byen betydeligt som resultat af den økonomiske velstand, og mange imponerende bygninger dukkede op i denne periode. Det gælder for eksempel Law Courts, som er en udvidelse af Place de Nicolas, og mange beboelseshuse langs brede boulevarder. Den gamle by forblev intakt under alle disse aktiviteter, og den har bevaret sit særpræg til den dag i dag.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking