COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Granville er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til Frankrig side

Jersey - Granville færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Jersey til Granville færge

Jersey Granville færgeruten forbinder Jersey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Granville færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.


Granville Guide

Den franske kystby Granville ligger på et stenet næs i Mont-Saint-Michel bugten i det nordvestlige Frankrig. Byen har en malerisk lang strand i centrum, og en havn, som er omgivet af huse, der daterer tilbage til det 19. århundrede. I enden af stranden er der en trappe til haverne og ”Villa les Rhumbs”, hvor Christian Dior og familien tilbragte hver sommer. Den berømte modedesigner blev født i byen i 1905, og hans hus er nu et museum dedikeret til hans kreationer. Byens mest religiøse monument, og en populær attraktion, er kirken Notre-Dame, fra det 17. århundrede, som har udsigt over havet og ligger i byens historiske centrum. Kirken er nok bedst kendt for sine moderne glasmosaikker.
Der er en færgeforbindelse fra Granville til Jersey på Kanaløerne. Sejltiden er ca. 1 time og 20 minutter.