Jersey
Granville
Færger til Frankrig
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Jersey til Granville færge

Jersey Granville færgeruten forbinder Jersey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Granville færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til Frankrig side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Jersey til Granville?

Færgeoverfarten fra Jersey til Granville tager ca. 1h 20m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Jersey og Granville?

Der er 1 færgeoperatør for Jersey til Granville, og dette er
  • Manche Iles Express

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Jersey til Granville?

Book færger fra Jersey til Granville via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Granville?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Jersey til Granville med
  • Manche Iles Express

Kan du tage din bil med på færgen fra Jersey til Granville?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Jersey til Granville?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Hvad er afstanden fra Jersey til Granville?

Afstanden mellem Jersey og Granville er ca. 37 sømil.

Jersey Guide

St. Helier er hovedstaden på øen Jersey, som er den største af Kanaløerne, der ligger i Den Engelske Kanal. Jersey er ikke del af Storbritannien og har et separat forhold til den britiske trone. Jersey har sin egen internationale identitet, selv om Storbritannien konstitutionelt er ansvarlig for øens forsvar.

En populær attraktion i St. Helier er Jersey Museum og Kunstgalleri, der fortæller historien om Jersey fra den unge stenalder frem til i dag. For en mere afslappende måde at passere tiden, kan man besøge en af Jerseys strande eller bare hænge ud i en af St. Heliers mange barer, cafeer og restauranter.

Jersey havn ligger på den sydlige kyst af øen. Der er færgeforbindelser herfra til St. Malo i Frankrig, Portsmouth, Poole og Weymouth i England og den nærliggende ø Guernsey. Faciliteter i havnen omfatter en cafe, en butik og en toldfri butik.


Granville Guide

Den franske kystby Granville ligger på et stenet næs i Mont-Saint-Michel bugten i det nordvestlige Frankrig. Byen har en malerisk lang strand i centrum, og en havn, som er omgivet af huse, der daterer tilbage til det 19. århundrede. I enden af stranden er der en trappe til haverne og ”Villa les Rhumbs”, hvor Christian Dior og familien tilbragte hver sommer. Den berømte modedesigner blev født i byen i 1905, og hans hus er nu et museum dedikeret til hans kreationer. Byens mest religiøse monument, og en populær attraktion, er kirken Notre-Dame, fra det 17. århundrede, som har udsigt over havet og ligger i byens historiske centrum. Kirken er nok bedst kendt for sine moderne glasmosaikker.
Der er en færgeforbindelse fra Granville til Jersey på Kanaløerne. Sejltiden er ca. 1 time og 20 minutter.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking