Sammenlign færger fra Algeriet til Frankrig
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Algeriet

Algeriet er det største land i Afrika med en kystlinje mod Middelhavet og et interiør dækket af Saharak ørkenen, som er spredt med maleriske ruiner.

Algeriet, som har været hjem til et stort antal imperier og dynastier i fortiden, tilbyder nu en mangfoldig kulturarv og spændende historiske landmærker. Der er hele romerske byer, fængslende museer og travle medinaer, som bare venter på at blive udforsket.

Hovedstaden, Algiers, er præget af hvidkalkede bygninger, som stiger op fra havet og består af både en moderne og gammel sektion. Byens mest fremtrædende og besøgte attraktion er det enorme Casbah, eller ’citadel’, som har en labyrint af smalle gader og spektakulære osmanniske paladser.

Algeriet er ideelt placeret til at sejle til Sydeuropa, og med flere havne langs den 1600 kilometer lange kyststrækning, er der et stort udvalg af færgemuligheder. De fleste ruter over Middelhavet har en forholdsvis lang sejltid, så sørg for at booke en behagelig kabine.

Om Frankrig

I de sidste 20 år, har Frankrig været blandt verdens mest populære turistmål, og er et af de mest geografisk varierende lande i Europa.

Frankrig er det største land i Vesteuropa, og et af de kun tre lande, som har kyster ved både Atlanterhavet og Middelhavet. Frankrig er mere end Eiffeltårnet og det berømte Mona Lisa; selv de smukke landsbyer, pragtfulde lavendelmarker og vinmarker er blot toppen af isbjerget, når det kommer til de mange seværdigheder og attraktioner, der findes i landet. Landet har altid noget nyt at byde på.

Der er flere måder at komme til Frankrig på, og en af de nemmeste og mest populære muligheder er med færge. De fleste af Europas største og bedste færgeselskaber forbinder Frankrig med mange lande og øer, med regelmæssige overfarter fra Storbritannien, Irland, øer i Middelhavet og Nordafrika.

Færger fra Algeriet til Frankrig

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking