Golfo Aranci til Toulon færge

Golfo Aranci Toulon færgeruten forbinder Sardinien med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Golfo Aranci Toulon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Golfo Aranci - Toulon færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Golfo Aranci Toulon Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Golfo Aranci Toulon ruten er for en bil og 2 passagerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øen Sardinien i Olbia-Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turister besøger strandene på selve golfen, men byens strande er også smukke og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheden er øen Tavolara, som er en marine reserve, og den smukke Capo Coda Cavallo.

Der er færgeforbindelser til Italien med daglige færger til Civitavecchia, Livorno og Fiumicino.

Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger på bredden af Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provence. Byen ligger omkring en stenet bugt i læ fra klippen ’Faron’, som er kronet af gamle fæstningsværker. På grund af dens beskyttede position, har byens havn udviklet sig til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåder. Besøgende til byen kan nyde at slentre rundt i den gamle bydel, som har en række restaurerede bygninger og smalle gader med butikker og cafeer. En populær attraktion i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbage til tiden af Henrik IV og blev indviet i 1680.