COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Alderney

Alderney er den tredjestørste af Kanaløerne, som ligger 97 km fra sydkysten af Storbritannien og 13 km fra Frankrig, nær Cherbourg.

Alderney er ikke en del af Storbritannien, men høre til Bailiwick of Guernsey, en selvejende britisk krone. Det betyder, at den ikke er en del af EU, selv om den er underlagt britiske udlændingelovgivning. Den lille ø har en befolkning på omkring 2000.

Alderney er tjent af en færge fra Dielette i Normandiet, Frankrig, som i sig selv er godt forbundet til de andre Kanaløer, Irland og England.

Det er nemt at komme rundt på Alderney, og mange besøgende går eller cykler. Der er dog også taxaer og biludlejning til rådighed på øen.

Alderney har også en togservice, der følger en 3 km lang kystrute, fra havnen til lystårnet. Udover at være transport på øen, er togbanen noget af en attraktion i sig selv, især på grund af sine usædvanlige vogne, som omfatter tidligere undergrundsvogne fra London Underground.

Som en turistdestination, tilbyder Alderney et stort udvalg af aktiviteter, inklusiv fiskeri, cykling, sejlsport, øens historie og dens spektakulære natur.

Alderneys turbulente og dramatiske historie, kan spores gennem flere historiske bygninger og monumenter på øen, som tilbyder en spændende blanding af romersk og tysk arkitektoniske stilarter.

Alderneys anses også for at være et vigtigt sted for dyrelivet, og øens milde klima er også perfekt for vilde blomster.

Populære Færgeselskaber

  • 2 Afgange Ugentlig 55 m
  • Få pris

Alderney anmeldelser

 • "Juli tur"

  Fantastisk

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Jersey"

  God færgetur og hjælpsomt personale i Granville.

  Læs mere Læs mindre
 • "Mørk dagstur"

  Vi havde en fantastisk dag i Sark med gode afgange begge veje, vidunderligt og interessant sted af besøge. Manche Iles Express er skibet man bør bruge til denne tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Guernsey"

  Vi måtte ændre vores billetter, og det var let at gøre online med gode meddelelser om ændringerne og bekræftelse. Rejsen fra Dielette til Guernsey var urolig på udrejsen, men personalet var behagelige og opmærksomme på personer med søsyge.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Alderney