Dublin
Cherbourg
Færger til Frankrig
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Dublin til Cherbourg færge

Dublin Cherbourg færgeruten forbinder Irland med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Irish Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dublin Cherbourg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Frankrig side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Dublin til Cherbourg?

Færgeoverfarten fra Dublin til Cherbourg tager ca. 18h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Dublin og Cherbourg?

Der er 1 færgeoperatør for Dublin til Cherbourg, og dette er
 • Irish Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Dublin til Cherbourg?

Book færger fra Dublin til Cherbourg via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Cherbourg?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Dublin til Cherbourg med
 • Irish Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Dublin til Cherbourg?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Dublin til Cherbourg med
 • Irish Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Dublin til Cherbourg?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Irish Ferries

Hvad er afstanden fra Dublin til Cherbourg?

Afstanden mellem Dublin og Cherbourg er ca. 353 sømil.

Dublin Cherbourg færge anmeldelser

 • "Kunne ikke komme til Irland"

  Jeg fandt, at Direct Ferries var uhjælpsomme, og ikke ville refundere noget tilbage til mig, efter at der var en død i familien. Jeg vil forsøge andre steder, før jeg bruger Direct Ferries igen.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "God start på tur til Irland"

  Alting var effektivt. God kabine. God information under rejsen.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god tur"

  Min første tur med Irish Ferries, og det vil ikke være min sidste. Rigtig, rigtig god oplevelse.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "Shicj ved ankomst i Dublin"

  Min mand, datter og jeg selv ankom i god tid, for at få af vide, at min datter ikke var blevet tilføjet til vores booking. Gutten i kiosken ved ankomst insisterede på, at jeg ikke havde betalt for en ekstra passager. Det var kun da jeg tilbød at vise ham min bankopgørelse online, at han gik med til at lade os fortsætte. Vi kom derefter igennem hurtigt, og var i kø med andre ejere af kæledyr for at få vores hund om bord. Skibet er meget rent. Kabinen var perfekt. Personalet om bord var gode og leverede en fremragende service. Maden i restauranten var fremragende. Min eneste klage er, at den dame, som jeg talte med, da jeg tilføjedemin datter ikke lyttede, da jeg tror hun opkrævede mig for en returbooking, selvom jeg kun anmodede om, at tilføje hende på den ene rejse. Jeg håber, at I kan tjekke dette og betale mig en refundering.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens rødder kan spores tilbage til vikingetiden, men begyndte at ekspandere hurtigt i det 17. århundrede. Byen tiltrækker millioner af turister hvert år. En af de ældste monumenter er Dublin Castle, som først blev grundlagt i 1204, kort efter den normanniske invasion. Mange turister besøger også Trinity College Dublin for at se Book of Kells, som er et illustreret manuskript skabt af irske munke ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er en gammel jern bro over floden Liffey, er en af de mest fotograferede seværdigheder i Dublin og anses for at være Dublins mest ikoniske kendetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mere end 1,5 millioner passagerer om året til destinationer i Storbritannien og Europa. Havnen har tre terminaler, og ligger ved mundingen af floden Liffey, omkring 3 km fra byens center.


Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøen i Manche department i Normandiet i den nordvestlige del af Frankrig. Byens havn er nok bedst kendt som en kanal havn, der betjener færger mellem Storbritannien og Frankrig. En af de mest populære attraktioner i byen er Museum T. Henry, som blev grundlagt i 1831 efter en donation af mere end 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museer. I dag har museet en samling af 300 malerier af franske, hollandske og italienske kunstnere, som strækker sig tilbage fra i dag til middelalderen.

Også populær blandt besøgende er Abbey du Voeu fra det 12. århundrede, der var dedikeret til Jomfruen. Kirken blev indviet i 1181, under regeringstiden af Henry II og Eleanor af Aquitaine, der var til stede under ceremonien.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.


Dublin til Cherbourg Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 15/07/2024 og 21.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Irish Ferries 16:00 10:00 18 timer Sol
Irish Ferries 16:00 10:30 18 timer 30 minutter Onsdag, Fri
Irish Ferries 18:30 13:30 19 timer Lør

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking