Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Cherbourg havn

 • Med bil

  Cherbourg havn er godt skiltet når du kommer til byen. Kørende fra Paris skal tage A15 og derefter E05 mod Rouen. Følg så A13 mod Caen og derfra tager A46 dig hele vejen til Cherbourg. Kørende fra Le Havre skal tage A13 mod Caen og derefter A46. Kørende fra St. Malo skal tage E401 mod Caen og derefter E46.

 • Med tog

  Gare de Cherbourg (Avenue Jean- François Millet) er forbundet til resten af Frankrig via SNCF nettet. Det tager ca. 40 minutter at gå mellem havnen og togstationen. For mere information, besøg SNCF hjemmeside.

 • Med bus

  Havnen er 10-15 minutters gang fra byens center. Det nærmeste busstop er på ’Boulevard Maritime’ nær biografen.

 • Parkering

  Der er en parkeringplads foran havnen. Parkering er gratis, men kun til korte ophold. Der er også et område nær havnen, hvor biler og campingvogne kan parkere for natten. Der findes også sikker parkering for længere ophold.

 • Adresser

  Brittany Ferries & Condor Ferries: Quai de Normandie, 50100 Irish Ferries: Gare Maritime, 50100

 • Cherbourg overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Cherbourg før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Cherbourg overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Cherbourg færgeservicer

Cherbourg Guide

Cherbourg Guide

Cherbourg er en by som ligger i Nordmandiet i nordvest Frankrig. Dette var det første sted som vikingerne erobrede. For dem var det åbenlyst at Cherbourg skulle være en havn. Byen udviklede sig i relation til engelske-franske konflikter før den blev en kanalfæstning og, i 1944, verdens vigtigste havn. Denne engelske-norman stat, skabt i 1066 efter at William sejrede ved Hastings, var en afgørende fakta i Cherbourgs udvikling med dens fremragende geografiske beliggenhed i hjertet af denne stat. I 1145 erhvervede William Erobrerens barnebarn, Matilda, land i sognet af La Croûte du Homet, nær stedet af det moderne Cherbourg Arsenal. Hun befalede konstruktionen af en abbedi viet til den hellige jomfure, vis kult var i fuld udfoldelse på denne tid.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking