P&O Ferries

P&O Ferries er et af Storbritanniens største færgeselskaber, og har en stor flåde, som sejler til Frankrig, Belgien, Holland, Irland, England og Nordirland. I 2012 fejrede de deres 175 års jubilæum.

P&O Ferries service mellem Calais og Dover er fleksibel og en behagelig måde at krydse kanalen.

Tag færgen fra Belgien eller Holland til Storbritannien, via deres Zeebrugge/Rotterdam – Hull ruter, og oplev den nemme, stress frie måde at komme til Storbritannien på fra kontinentet.

P&O Ferries Irish Sea sejler fra Liverpool til Dublin på deres konventionelle færger, mens servicer fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og hurtigste service mellem Skotland og Nordirland.

Med directferries.dk kan du finde P&O Ferries sejlplaner, billetpriser og booke P&O Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle P&O Ferries ruter

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "Skuffet"

  Jeg er meget skuffet. Jeg kom for sent til min afgang, og var nødt til at betale den fulde pris igen. Jeg forklarede situationen, men de ønsker ikke at hjælpe. Jeg skulle rejse, så måtte betale igen. Om bord var færgen kun halvt fyldt, så hvorfor skulle jeg betale igen?

  'Stephanie' rejste med P&O Ferries på Pride of Canterbury/Spirit of France

  Læs mere Læs mindre
 • "Storm"

  Forventede ikke meget, og det er, hvad jeg fik. På udrejsen ankom jeg tidligt, fordi der ikke var meget trafik på vejene, og blev fortalt, at jeg måtte vente i fire timer.... Seriøst? Så i sommers, da I var forsinket i timevis, var det ok?? På hjemrejsen ankom jeg igen 4 timer tidligt og fik lov til at komme med den næste færge, som var lidt over en time senere. Det var en forfærdelig tur, men det var på grund af rigtig kraftig vind, så ikke færgeselskabets skyld.

  'David' rejste med P&O Ferries på Spirit of France/Pride of Kent

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke helt så fredeligt en overfart som sædvanlig"

  Vi tilbragte det meste af turen i Brasserie, men efter at have spiste, måtte vi gå derfra på grund af støjen og vibrationer fra skibets motorer, som var alt for meget. Jeg vil gætte på, at en motor var i stykker og de bare sejlede med en enkelt motor. Information om årsagen til vibrationen ville have været rart. Så vi tilbragte resten af turen på det åbne dæk ved agterstævnen. Bortset fra det, var det en rutine overfart. Jeg ved at P&O Ferries forsøger at gøre det til en ”oplevelse”, men vi er bare efter en ”busservice” – ingen drama, ingen spænding, ingen butikker, enkel mad til fornuftige priser (og anstændig kaffe).

  'Dave Harris' rejste med P&O Ferries på Spirit of France

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Frankrig"

  Turen er altid god med P&O, bad om at blive parkeret tæt på elevator, og det var intet problem.

  'Elizabeth' rejste med P&O Ferries på Spirit of France/Spirit of Britain

  Læs mere Læs mindre