COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

P&O Ferries

P&O Ferries er et af Storbritanniens største færgeselskaber, og har en stor flåde, som sejler til Frankrig, Belgien, Holland, Irland, England og Nordirland. I 2012 fejrede de deres 175 års jubilæum.

P&O Ferries service mellem Calais og Dover er fleksibel og en behagelig måde at krydse kanalen.

Tag færgen fra Belgien eller Holland til Storbritannien, via deres Zeebrugge/Rotterdam – Hull ruter, og oplev den nemme, stress frie måde at komme til Storbritannien på fra kontinentet.

P&O Ferries Irish Sea sejler fra Liverpool til Dublin på deres konventionelle færger, mens servicer fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og hurtigste service mellem Skotland og Nordirland.

Med directferries.dk kan du finde P&O Ferries sejlplaner, billetpriser og booke P&O Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle P&O Ferries ruter

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "Nemt og hurtigt"

  Jeg var lidt bekymret for det store havneanlæg, men det er så fint skiltet og alt gik super let. Behøvede ikke en gang at finde min billet frem fordi min nummerplade allerede var genkendt. Sødt personale (specielt i Frankrig). Vi ankom tidligere end forventet og blev tilbudt tidligere afgang. Alt i alt fin oplevelse 👌

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig og behagelig færge oplevevelse "

  God og hurtig indtjekning og kom ved begge overfarter med en tidligere færge. Det fungerede bare godt. Der var god plads om bord med gode muligheder for at slappe af, spise, shoppe m.m. Vi spiste ikke om bord, da det ikke passede ind i vores planer, så carteringen ved vi ikke noget om.

  Læs mere Læs mindre
 • "Kanaloverfart"

  Super oplevelse ! Ankom før tid og kom 2 timer over tidligere. Det samme galdt hjemturen.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Normal tur, intet specielt, god middag, sov godt, til tiden.

  Læs mere Læs mindre