P&O Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

P&O Ferries

P&O Ferries er et af Storbritanniens største færgeselskaber, og har en stor flåde, som sejler til Frankrig, Belgien, Holland, Irland, England og Nordirland. I 2012 fejrede de deres 175 års jubilæum.

P&O Ferries service mellem Calais og Dover er fleksibel og en behagelig måde at krydse kanalen.

Tag færgen fra Belgien eller Holland til Storbritannien, via deres Zeebrugge/Rotterdam – Hull ruter, og oplev den nemme, stress frie måde at komme til Storbritannien på fra kontinentet.

P&O Ferries Irish Sea sejler fra Liverpool til Dublin på deres konventionelle færger, mens servicer fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og hurtigste service mellem Skotland og Nordirland.

Med directferries.dk kan du finde P&O Ferries sejlplaner, billetpriser og booke P&O Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative færgeselskaber.

P&O Ferries routes and ports

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "Super"

  Super service all the way from start to finish.

  Læs mere Læs mindre
 • "Nemt og hurtigt"

  Jeg var lidt bekymret for det store havneanlæg, men det er så fint skiltet og alt gik super let. Behøvede ikke en gang at finde min billet frem fordi min nummerplade allerede var genkendt. Sødt personale (specielt i Frankrig). Vi ankom tidligere end forventet og blev tilbudt tidligere afgang. Alt i alt fin oplevelse 👌

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig og behagelig færge oplevevelse "

  God og hurtig indtjekning og kom ved begge overfarter med en tidligere færge. Det fungerede bare godt. Der var god plads om bord med gode muligheder for at slappe af, spise, shoppe m.m. Vi spiste ikke om bord, da det ikke passede ind i vores planer, så carteringen ved vi ikke noget om.

  Læs mere Læs mindre
 • "Kanaloverfart"

  Super oplevelse ! Ankom før tid og kom 2 timer over tidligere. Det samme galdt hjemturen.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking