Transmanche Ferries

Transmanche Ferries Dieppe – Newhaven færgeservice drives nu af DFDS Seaways.

Transmanche Ferries servicen leveres om bord på moderne og behagelige skibe.

Med directferries.dk kan du sammenligne Transmanche Ferries sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Transmanche Ferries ruter og havne

Alle Transmanche Ferries ruter

Transmanche Ferries kundeanmeldelser

 • "Tur"

  Fremragende

  'Peter Herbert' rejste med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "I det mindste kom jeg til Dieppe...."

  Ok, selve skibet var fint, og for at få de andre positive ting ud af vejen, så var personalet i baren anstændige, og jeg mødte nogle flinke medrejsende. På minus siden, efter pålæsningen af skibet (senere end alle andre, som gående passager), satte jeg mig i en veludstyrede bar med et meget velkommen glas af cider. Jeg var tørstig, da faciliteterne i Newhaven var primitive, for at sige det rent ud, og bestod af én cafe, som lukkede flere timer før ombordstigningen. Efter en passende forfriskning, blev det meddelt, at restauranten ville lukke om en halv time. Efter min tur med Brittany Ferries (Le Havre – Portsmouth), som havde den mest vidunderlige ret med skinke, var dette nedslående, da jeg så frem til en dejlig, lang middag. Så jeg drak en til cider, og overvejede de varme snacks, som blev reklameret på tv skærmene, kun for at opdage, at der ikke var nogle varme snacks. Baren var lukket! Som vi nærmede os Dieppe, åbnede restauranten til morgenmad. Nu er det selvfølgelig op til DFDS, hvordan deres færge fungere, men alle de søde minder jeg har fra min Bremerhaven til Harwich tur for meget, meget lang tid siden, er en fjern drøm. Hvad er der gået galt? Intet galt med kaptajnen, han var første klasse, men hvad er der sket med tjenesten? Jeg ville glædeligt have brugt penge på et godt måltid mad og vin, og følte, at de fire timer ville givet mig masser af tid til dette, men det var som om at faciliteterne ikke eksisterede. Jeg vil være mest interesseret i at høre, hvad DFDS har at sige om dette, og om de overhovedet er interesseret?

  'Albert' rejste med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  God færge, som ankom til tiden. Masser af parkeringsplads for vores camper.

  'Michael' rejste med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Vi rejste lige før St Jude ramte Englands sydlige kyst, udstigning var lige før den ramte. Jeg må sige, at turen over til England var fantastisk. Besætningen var venlig og hjælpsom, og vi blev rådgivet om sikkerhed. God tur.

  'Graham' rejste med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre