Dover til Dunkerque færge

Dover Dunkerque færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 12 afgange dag med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Dover Dunkerque færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dover til Dunkerque færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Dover - Dunkerque færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 12 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Dover Dunkerque Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Dover Dunkerque ruten er for en bil og 2 passagerer.

Dover Dunkerque færge anmeldelser

 • "Nummer 1 færgeselskab"

  Jeg har brugt DFDS mange gange, aldrig haft et problem, personalet er altid høflige og hjælpsomme.

  'John' rejste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "16.26"

  Generelt en god service og god værdi for pengene, men maden kunne forbedres.

  'Joscelyne' rejste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Super service"

  Rigtig god og jeg er tilfreds med turen og servicen.

  'Anonym' rejste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Jeg har brugt denne service mange gange, og vil bruge igen og igen.

  'Svetlana' rejste på Dover Dunkerque ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre

Dover Guide

Den engelske by og havn Dover ligger i Kent i det sydøstlige England. Byen ligger på den engelske kanal på det smalleste sted mellem England og Frankrig. I og omkring byen er der mange ting for besøgende at se og lave. Til minde om stedet, hvor Bleriot landede efter den første flyvetur over kanalen i 1909, ligger Bleriot Memorial. Dover Castle har udsigt over byen, og er det største slot i England. Det blev grundlagt i det 12. århundrede og er blevet beskrevet som ”nøglen til England” på grund af sin betydning gennem historien.

Dover er verdens travleste passagerhavn, med 16 millioner passagerer, 2,1 millioner lastbiler, 2,8 millioner personbiler og motorcykler og 86,000 millioner busser, der passerer gennem havnen hvert år. Det er hovedhavnen for rejsende mellem Storbritannien og Frankrig og videre ind i det europæiske fastland. Færgeservicer tjenes af P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkerque.

Dunkerque Guide

Byen Dunkerque ligger i det nordlige Frankrig og havnen er den tredjestørste i landet, efter Le Havre og Marseille. Byen er en tidligere fiskerby, men er i dag stærk afhængig af havnen og relaterede havnedrift. Byens arv har stærke forbindelser til fiskerierhvervet og byens havn museum fortæller historien om Dunkerque matitime og byens fortid med fiskeri. Byens museer reflektere også over det faktum, at Dunkerque er en krigstid historiske by og indeholder et væld af information om krigen.
En stor del af byen er ny efter at være blevet genopbygget efter afslutningen af anden verdenskrig, men der er stadig nogle eksempler på historisk struktur, inklusiv rådhuset og Le Laacs udendørs skulptur have og museum. Som en kystby byder Dunkerque på fantastiske sandstrande med brasserier og aktiviteter.
Der er færgeforbindelser mellem Dunkerque og Dover i England med op til 11 daglige afgange.