COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dover - Dunkerque er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Dover til Dunkerque færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Om bord på færgerne

Dover - Dunkerque færgeselskaber

  • 12 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Dover Dunkerque færge anmeldelser

 • "Nummer 1 færgeselskab"

  Jeg har brugt DFDS mange gange, aldrig haft et problem, personalet er altid høflige og hjælpsomme.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "16.26"

  Generelt en god service og god værdi for pengene, men maden kunne forbedres.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Super service"

  Rigtig god og jeg er tilfreds med turen og servicen.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Jeg har brugt denne service mange gange, og vil bruge igen og igen.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre

Dover til Dunkerque færge

Dover Dunkerque færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 12 afgange dag med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Dover Dunkerque færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dover Guide

Den engelske havneby Dover ligger i Kent i det sydøstlige England. Byen ligger på den engelske kanal på det smalleste sted mellem England og Frankrig. I og omkring byen er der meget for besøgende at se og lave. Til minde om stedet hvor Bleriot landede efter den første flyvetur over kanalen i 1909, ligger Bleriot Memorial, der er formet som flyvemaskinen han landede i. Dover Castle har udsigt over byen, og er det største slot i England. Det blev grundlagt i det 12. århundrede og er blevet beskrevet som ”nøglen til England” på grund af sin betydning igennem historien.

Dover er verdens travleste passagerhavn, med 16 millioner passagerer, 2,1 millioner lastbiler, 2,8 millioner personbiler og motorcykler og 86,000 millioner busser, der passerer gennem havnen hvert år. Den er hovedhavnen for rejsende mellem Storbritannien og Frankrig og videre mod det europæiske fastland. Færgeservicer tjenes af P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkerque.


Dunkerque Guide

Byen Dunkerque ligger i det nordlige Frankrig og havnen er den tredjestørste i landet, efter Le Havre og Marseille. Byen er en tidligere fiskerby, men er i dag stærk afhængig af havnen og relaterede havnedrift. Byens arv har stærke forbindelser til fiskerierhvervet og byens havnemuseum fortæller historien om Dunkerques maritime fortid. Byens museer reflektere også over det faktum, at Dunkerque er en historisk krigstidsby og indeholder et væld af information.

En stor del af byen er blevet genopbygget efter afslutningen af anden verdenskrig, men der er stadig nogle eksempler på historiske strukturer, inklusiv rådhuset og Le Laacs udendørs skulpturhave og museum. Da det er en kystby, byder Dunkerque på fantastiske sandstrande med caféer og aktiviteter.

Der er færgeforbindelser mellem Dunkerque og Dover i England med op til 11 daglige afgange