Ajaccio til Marseille færge

Ajaccio Marseille færgeruten forbinder Korsika med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Linea. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ajaccio Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ajaccio - Marseille færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 9 Afgange Ugentlig 10 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Ajaccio Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ajaccio Marseille ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største bosættelse på den franske ø Korsika. Napoleon Bonaparte blev født i Ajaccio i 1769 i Casa Buonaparte, som nu er åben for offentligheden. Andre dedikationer til ham i byen inkluderer Ajaccio Napoleon Bonaparte lufthavn. Byen ligger på den sydvestlige kyst af Korsika, omkring 338 km syd øst for Marseille. Byen har en beskyttet position ved foden af skovklædte bakker på den nordlige bred af bugten Ajaccio. Havnen ligger i den østlige del af det oprindelige citadel under en bakke med udsigt over en halvø.

Ajaccio havn har færgeforbindelser til Marseille, Toulon og Nice med afgange næsten hver dag. Der er også lejlighedsvis færgeforbindelser til Livorno og Sardinien.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.