COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ajaccio - Marseille er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Frankrig side

Om bord på færgerne

Ajaccio - Marseille færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 12 hr 45 min
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 12 hr 30 min
    • Get price

Ajaccio til Marseille færge

Ajaccio Marseille færgeruten forbinder Korsika med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 12 timer 45 minutter mens La Meridionale servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 12 timer 30 minutter.

Der er 7 overfarter Uge på Ajaccio Marseille ruten mellem Korsika og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største bosættelse på den franske ø Korsika. Napoleon Bonaparte blev født i Ajaccio i 1769 i Casa Buonaparte, som nu er åben for offentligheden. Andre dedikationer til ham i byen inkluderer Ajaccio Napoleon Bonaparte lufthavn. Byen ligger på den sydvestlige kyst af Korsika, omkring 338 km syd øst for Marseille. Byen har en beskyttet position ved foden af skovklædte bakker på den nordlige bred af bugten Ajaccio. Havnen ligger i den østlige del af det oprindelige citadel under en bakke med udsigt over en halvø.

Ajaccio havn har færgeforbindelser til Marseille, Toulon og Nice med afgange næsten hver dag. Der er også lejlighedsvis færgeforbindelser til Livorno og Sardinien.


Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.