Plymouth til Roscoff færge

Plymouth Roscoff færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Plymouth Roscoff færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Plymouth - Roscoff færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 9 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Plymouth Roscoff Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Plymouth Roscoff ruten er for en bil og 2 passagerer.

Plymouth Roscoff færge anmeldelser

 • "Fantastisk tur"

  Meget tilfreds med akkommodationen og effektiviteten. Personalet var også virkelig venlige.

  'Kieran' rejste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur i begge retninger"

  Vi nød overfarten på Pont Aven, kabinen var ren, behagelig og stille. Det rolig hav var en bonus!

  'David' rejste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig tur"

  Nem booking, selv om den udgående dato, skiftede på hjemmesiden (tjek alt før du bekræfter). Nat overfart på turen ud. Fra vores kabine, kunne vi høre mange bilalarmer... det er nok værd at læse bruger håndbogen for vide, hvordan du slukker for den.

  'Alan' rejste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Brittany Ferries juli 2014"

  Kunne ikke fejle personalet om bord, de var meget imødekommende. Forventede ikke underholdningen under hele turen, men det var fantastisk til børnene. Kabinerne er fantastiske, var meget imponeret over te og kaffe faciliteterne og badeværelset. Det eneste negative, var at vi ikke var klar over, at vi ikke kunne gå tilbage til bilen under turen, så vi havde efterladt vores nattøj og mad i bilen og endte med at bruge en formue på færgen! Jeg føler, at de kunne advare om dette.

  'Corinne' rejste på Plymouth Roscoff ruten med Brittany Ferries på Armorique

  Læs mere Læs mindre

Plymouth Guide

Den engelske by Plymouth ligger på sydkysten af Devon, i den sydvestlige del af England, omkring 300 km nordvest af London. Byens historie er forbundet med havet og i sin tid har byen været, eller er stadig, et knudepunkt for skibsbygning. Det er også hjemstedet for den største flådebase i Vesteuropa, Her Majesty’s Naval Base Devonport.

Der er færgeforbindelser til Roscoff i Frankrig og Santander i Spanien.

Roscoff Guide

Den franske landsby Roscoff ligger på den nordlige kyst af Bretagne og er en perfekt introduktion til alt det, som Bretagne har at tilbyde. En populær attraktion i byen er granit bygningerne fra det 16. århundrede, der ligger langs kysten sammen med de mange restauranter, der serverer fremragende lokal mad, og de små gallerier og gavebutikker. Byen har specialiseret sig i fisk- og skaldyrsretter og traditionelle bretonske crêpes, som man kan nyde på en af de mange street-side steder. Bretagnes hovedstad er Rennes og regionen er en af 27 franske regioner.

Havnen har været i drift siden 1973, men der er ikke mange faciliteter i havnen. Der er færgeservicer til både Rosslare og Cork i Irland. Sejltiden er omkring 17 timer til Rosslare og 13 timer til Cork.