Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Marseille havn

 • Med bil

  Marseille ligger på den sydøstlige side af Frankrig. Marseille havn er generelt godt skiltet i byen. Kørende fra Lyon/Marseille skal efter Vitrolles forlade A7 og tage A55 og følge skiltene til ’Marseille – Vieux Port’. Efter 8 km drej af ved afkørsel 4 og følg skiltene til ’Gare Maritime’. Kørende fra Aix en Provence/Lyon/Nice (A7) skal tage afkørsel 5, blive i højre side og følge direktionerne for ’Gare Maritime’. Forlad A557 ved afkørsel 3 og følg skiltene til ’Gare Maritime’.

 • Med tog

  Marseille havn er forbundet til SNCF tognet af Place de la Joliette metro station. ’Gare de Marseille Saint-Charles’ er forbundet til de fleste større byer i Frankrig og andre lande, såsom Italien. Spanien og Schweiz. For mere information, besøg SNCF hjemmeside.

 • Adresse

  BP 81965 Cedex 02, 23 Place de la Joliette, F- 13226 Marseille

 • Marseille overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Marseille før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Marseille overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Marseille færgeservicer

Marseille Guide

Marseille Guide

Marseille er Frankrigs andenstørste by og dens beliggenhed ved Middelhavet gør den til landets største kommercielle havn og den største havn i middelhavsområdet. Byen blev grundlagt i år 600 f.kr. af grækere, som en handelshavn under navnet Massalia. Den græske koloni stod overfor alliancer fra Etruskerne, Carthager og Keltere og allierede sig med den udviklende romerske republik for beskyttelse. Under dette arrangement bevarede byen sin selvstændighed indtil oprejsningen af Julius Cæsar. Marseille er opdelt i 16 kvarterer som bevæger sig i en spiral ud til byens hovedpunkt Vieux Port. Den gamle bydel ligger nord i byen og er stedet for den originale græske bosættelse. Hele boulevarden som leder fra Vieux Port, er Le Canebière, som er øst/vest asken af byen. Centeret Bourse og de små gader quartier Belsunce, grænser til norden, mens den største shopping gade ligger i syden.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking