COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algiers - Marseille er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Algiers til Marseille færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Algeriet til Frankrig side

Algiers - Marseille færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 21 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 25 hr
    • Get price

Algiers til Marseille færge

Algiers Marseille færgeruten forbinder Algeriet med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Algerie Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 21 timer mens Corsica Linea servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 25 timer.

Der er 3 overfarter Uge på Algiers Marseille ruten mellem Algeriet og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Algiers Guide

I den nord-centrale del af Algeriet ligger landets hovedstad og største by, Algier på den vestlige siden af en bugt af Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består af den moderne del, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke by, der klatrer den stejle bakke bag den moderne by.

Få rejsende besøger Algeriet i disse dage på grund af den nylige voldelige historie, men hovedstaden har en skønhed, der modsiger al vold. Landets turbulente historie har efterladt byen med rig kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmannisk stil paladser og Cashbah til Berber befæstninger og franske kolonialistiske boulevarder.

Strandpromendaden er hvor alle lokale går ned for at slappe af, og er et godt sted at møde de venlige lokale mennesker.


Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.