Ustica Lines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ustica Lines

Ustica Lines, nu kendt som Liberty Lines, driver en lang række færgeruter, som forbinder Italiens fastland med de Æoliske Øer, de Pelagiske Øer, de Ægadiske Øer, Sicilien, Ustica og Pantelleria, samt servicer mellem øerne.

Ustica Lines startede i 1993, da de begyndte nogle servicer mellem Napoli, Sicilien og Ustica. Inden for et par år, havde de etableret sig som det største selskab indenfor passagertransport i regionen. I dag har færgeselskabet mere end 25 hurtigfærger og katamaraner, og har udvidet deres rutenet til at være et af de største i Italien. Skibene kan generelt bære mellem 200-230 passagerer og har bar, tv, flystole og elektroniske stabilisatorer for ekstra komfort under rejser.

Ustica Lines ansætter mere end 350 personer og transporterer omkring 1,5 millioner passagerer årligt.

Brug directferries.dk for at finde Ustica Lines sejlplaner, priser og booke Ustica Lines færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Ustica Lines med alternative færgeselskaber.

Alle Ustica Lines ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking