Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Milazzo havn

  • Milazzo overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Milazzo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Milazzo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Milazzo færgeservicer

Milazzo Guide

Milazzo Guide

Milazzo er den tredjestørste by i provinsen Messina, der ligger på den nordlige side af Sicilien, Italien. Milazzo er placeret på en base af en halvø, der strækker sig ind i det Tyrrhenske Hav. Milazzo er måske ikke den smukkeste by på Sicilien, og hovedgrunden til at turister kommer her, er for at komme til de Æoliske Øer. Men væk fra den industrielle del, har Milazzo en temmelig gammel bydel. Over byen er slottet Milazzo, som blev bygget af araberne, udvidet af normannerne og gendannet og styrkiet af Frederik II. Slottet har udsigt over havet og tilbyder en god udsigt over de Æoliske Øer. Cap de Milazzo tilbyder også en fantastisk udsigt med fortryllende farver.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking