Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Piran havn

 • Med bil

  Piran havn ligger kun 3,8 km fra Portoroz center og omkring 100 m fra Tartini Square i Piran center. Når du kommer til Tartini Square skal du køre videre til Kidricevo nabrezje, langs Piran Marina.

 • Med tog

  Der er ingen togstation i Piran. Den nærmeste togstation er i Koper. Der er togservicer mellem Venedig og Koper, men begrænset offentlig transport mellem Koper og Piran.

 • Adresse

  Tartinijev Trg 2 6330 Piran

 • Piran overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Piran før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Piran overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Piran færgeservicer

Piran Guide

Piran Guide

Piran er en smuk, historisk og romantisk kystby, som er beliggende yderst på en klippehalvø. Fortiden og nutiden mødes i en skøn blanding af gamle huse, snævre gader, et smukt torv og en pragtfuld havnepromenade. Pirans charme skyldes især de prægtige venetianske bygninger, den fortræffelige beliggenhed ved havet og livet i gaderne og på torvet. Arkitekturen og stemningen i hele byen, som er omgivet af en gammel bymur, er meget italiensk og byen kaldes ’det lille Venedig’. Fordums pragt blander sig her med en ny charme, og byen regnes for at være juvelen blandt de slovenske kystbyer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking