COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lampedusa - Porto Empedocle er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Pelagiske øer til Sicilien side

Lampedusa - Porto Empedocle færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 4 hr 15 min
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 9 hr 15 min
    • Get price

Lampedusa til Porto Empedocle færge

Lampedusa Porto Empedocle færgeruten forbinder De Pelagiske øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 timer 15 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Lampedusa Porto Empedocle ruten mellem De Pelagiske øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Lampedusa Guide

Den italienske ø Lampedusa ligger i Middelhavet og er den største af de Pelagiske øer, og den sudligste del af Italien. Øen ligger ca. 115 km fra den tunesiske kyst, 175 km fra Sicilien og 175 km fra Malta. Udover turisme, er øens vigtigste erhverv landbrug og fiskeri.
Gennem århundreder har øen været beboet af mange forskellige nationaliteter, inklusiv romerne, araberne og grækerne. Alle disse påvirkninger afspejles i øens arkitektur og kultur.

For turister er øen relativt stille og den perfekte destination for en afslappende ferie. Mange besøgende er tiltrukket af øens naturlige skønhed, dejlige strande og krystalklare, varme vand.

Der er en færgeforbindelse til Porto Empedocle, i nærheden af Agrigento, Sicilien.


Porto Empedocle Guide

Den italienske havn og by Porto Empedocle ligger på Sicilien Strædet, på Sicilien. En populær attraktion i byen er tårnet fra det 15. århundrede, der blev bygget af Charles V, en hellig romersk kejser, for at beskytte byen. Tårnet blev senere konverteret til et fængsel, og er nu et populært kulturcenter. Det historiske bycenter er præget af smalle snoede gader og har en række attraktioner, inklusiv domkirken. Udenfor byen er Templernes Dal og det tilstødende museum, en populær attraktion.

Agrigento, byen der betjenes af havnen, er også et hoved turistområde på grund af sin rige arkælogiske arv, og er også et landbrugscenter for den omkringliggende region. Der er færgeforbindelser fra byens havn til Lampedusa og Linosa.