Reggio Calabria til Messina færge

Reggio Calabria Messina færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Reggio Calabria Messina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Reggio Calabria - Messina færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Reggio Calabria Messina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Messina Guide

Messina er en italiensk by, som ligger i Messinastrædet i den nordøstlige del af Sicilien. Byens havn har spillet en vigtig rolle i byens vækst og formuer. Siden 1548 har Messina været en romersk-katolsk ærkebispedømme og er også hjemsted for Messina universitet, som blev grundlagt i 1548 af Ignatius Loyola. En populær turistattraktion er katedralen fra det 12. århundrede, der bevogter resterne af Kong Conrad, der var hersker over Tyskland og Sicilien i det 13. århundrede. Katedralen måtte næsten fuldstændig genopbygges efter et jordskælv i 1908 og igen efter en brand i 1943.

Der er færgeforbindelser fra Messina til Calabria og Salerno.