COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Reggio Calabria - Messina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Reggio Calabria - Messina færgeselskaber

    • 11 Sailings Weekly 25 min
    • Get price

Reggio Calabria til Messina færge

Reggio Calabria Messina færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 11 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Reggio Calabria Messina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Messina Guide

Messina er en italiensk by, som ligger i Messinastrædet i den nordøstlige del af Sicilien. Byens havn har spillet en vigtig rolle i byens vækst og formuer. Siden 1548 har Messina været en romersk-katolsk ærkebispedømme og er også hjemsted for Messina universitet, som blev grundlagt i 1548 af Ignatius Loyola. En populær turistattraktion er katedralen fra det 12. århundrede, der bevogter resterne af Kong Conrad, der var hersker over Tyskland og Sicilien i det 13. århundrede. Katedralen måtte næsten fuldstændig genopbygges efter et jordskælv i 1908 og igen efter en brand i 1943.

Der er færgeforbindelser fra Messina til Calabria og Salerno.