COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pantelleria - Trapani er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Pantelleria til Sicilien side

Pantelleria - Trapani færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 9 Sailings Weekly 5 hr 45 min
    • Get price

Pantelleria til Trapani færge

Pantelleria Trapani færgeruten forbinder Pantelleria med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Siremar servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer 45 minutter.

Der er 16 overfarter Uge på Pantelleria Trapani ruten mellem Pantelleria og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pantelleria Guide

Den italienske ø Pantelleria ligger i Sicilien Strædet, i Middelhavet, omkring 60 km øst for Tunesien og 100 km sydvest for Sicilien. Øens terræn består af forrevne lavasten, dværg vinstokke og mudderbadene nær Bugebar. Øen er populær blandt dykkere på grund af sit klare vand.

Der er færgeforbindelser til Trapani (Sicilien) og Mazara del Vallo.


Trapani Guide

Den italienske havneby Trapani ligger på den vestlige del af Sicilien. Byen blev oprindeligt navngivet Drepanon og var et marked forpost for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Efter dette, blev det en romersk provins, men den største påvirkning på byen var fra de tre århundreder under arabisk herredømme. Der er mange steder af interesse i byen, inklusiv den middelalderlige befæstede bjergby Erice, Marsala, som er berømt for sin vin, og det antikke græske område Selinunte. Et af de bedste steder at besøge, måske for en dag eller to, er de tre øer fra Egadiøerne, som ligger lige ud for kysten. To af øerne kan nås fra Trapani på bare en halv time.