Pantelleria Island til Trapani færge

Pantelleria Island Trapani færgeruten forbinder Pantelleria med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pantelleria Island Trapani færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pantelleria Island - Trapani færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pantelleria Island Trapani Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pantelleria Island Trapani ruten er for en bil og 1 passager.

Pantelleria Island Guide

Den italienske ø Pantelleria ligger i Sicilien Strædet, i Middelhavet, omkring 60 km øst for Tunesien og 100 km sydvest for Sicilien. Øens terræn består af forrevne lavasten, dværg vinstokke og mudderbadene nær Bugebar. Øen er populær blandt dykkere på grund af sit klare vand.

Der er færgeforbindelser til Trapani (Sicilien) og Mazara del Vallo.

Trapani Guide

Den italienske havneby Trapani ligger på den vestlige del af Sicilien. Byen blev oprindeligt navngivet Drepanon og var et marked forpost for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Efter dette, blev det en romersk provins, men den største påvirkning på byen var fra de tre århundreder under arabisk herredømme. Der er mange steder af interesse i byen, inklusiv den middelalderlige befæstede bjergby Erice, Marsala, som er berømt for sin vin, og det antikke græske område Selinunte. Et af de bedste steder at besøge, måske for en dag eller to, er de tre øer fra Egadiøerne, som ligger lige ud for kysten. To af øerne kan nås fra Trapani på bare en halv time.