COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vulcano - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Æoliske Øer til Sicilien side

Vulcano - Milazzo færgeselskaber

    • 14 Sailings Daily 45 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 1 hour 10 min
    • Get price

Vulcano til Milazzo færge

Vulcano Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 14 gange dagligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 10 minutter.

Der er 18 overfarter dag på Vulcano Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske ø Vulcano ligger i Det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km nord for Sicilien, og er den sydligste af de otter øer, der udgør de Æoliske Øer. Der er en række vulkaner på øen, og inkluderer en af fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkanske aktivitet er Gran Cratere på toppen af Fossa keglen, som har haft mindst 9 store udbrud i de sidste 6000 år. Men øens vulkaner har været stille siden omkring 1890, da Fosse brud ud. Øen er også kendt for sine varme kilder, som er placeret en kort gåtur fra havnen. For dem som føler sig modige, kan besøgende gå i krateret af en vulkan, hvor man kan observere røg, som kommer ud af jorden!

Færger forbinder Vulcano til de andre Æoliske Øer, Sicilien og fastlandet.


Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.