Vulcano til Milazzo færge

Vulcano Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 17 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vulcano Milazzo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vulcano - Milazzo færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 17 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vulcano Milazzo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Vulcano Milazzo ruten er for en bil og 1 passager.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske ø Vulcano ligger i Det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km nord for Sicilien, og er den sydligste af de otter øer, der udgør de Æoliske Øer. Der er en række vulkaner på øen, og inkluderer en af fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkanske aktivitet er Gran Cratere på toppen af Fossa keglen, som har haft mindst 9 store udbrud i de sidste 6000 år. Men øens vulkaner har været stille siden omkring 1890, da Fosse brud ud. Øen er også kendt for sine varme kilder, som er placeret en kort gåtur fra havnen. For dem som føler sig modige, kan besøgende gå i krateret af en vulkan, hvor man kan observere røg, som kommer ud af jorden!

Færger forbinder Vulcano til de andre Æoliske Øer, Sicilien og fastlandet.

Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.