Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Lampedusa havn

  • Lampedusa overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Lampedusa før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Lampedusa overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Lampedusa færgeservicer

Lampedusa Guide

Lampedusa Guide

Lampedusa er den største ø i Pelagie øgruppen, og den sydligste ø i Italien. Lampedusa ligger i midten af Middelhavet, syd for Sicilien, og har en befolkning på 5800. Lampedusa er en af de mest besøgte øer af naturelskere. Øens nordlige og vestlige kyster er temmelig høje og utilgængelige, men dens østlige og sydøstlige kyster har fantastisk sandstrande. Havets klarhed og havbundens flora og fauna gør Lampedusa til et spændende sted for dykkere og snorklere, mens vandrestier fører op til øens tre førende tinder Monte Rosso, Monte Nero og Monte Vulcano.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking