Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Linosa havn

  • Linosa overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Linosa før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Linosa overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Linosa færgeservicer

Linosa Guide

Linosa Guide

Linosa er den nordligste af de tre øer i øgruppen de Pelagiske Øer, beliggende syd for Sicilien. Linosa er af vulkansk oprindelse og er dybest set selv en vulkan. Selvom vulkanen ikke har været aktiv i mere end 20 århundreder, har øen en mørkegrå farve, kysterne har sorte strande og bugter fulde af sten. Det er en slående kontrast mod den intense blå himmel. Selvom Linosa ikke har så meget turisme som sin nabo Lampedusa, er øens rolighed, i sammenligning med den mere overfyldt Lampedusa ø, den største attraktion for Linosa. Øens eneste by med omkring 200 indbyggere er en unik og malerisk landsby, som består af en samling af pastelfarvede huse samlet omkring en lille havn. Linosa er et paradis for dykning, ikke kun på grund af dens klare vand, men havet falder hurtigt ind i store dybder, og man kan nå en dybde på mere end 300 meter bare kort fra kysten.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking