Favignana til Marsala færge

Favignana Marsala færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Favignana Marsala færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Favignana - Marsala færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Favignana Marsala Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er den største af de tre hovedøer blandt De Ægadiske Øer. Øen ligger ca. 7 km vest for Sicilien, mellem Trapani og Marsala, og beskrives ofte som at have form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stribe land, der forbinder de to ”vinger” af øen. De to dele af øen har meget forskellige karakteristika. Den østlige del af øen er stort set flad, mens den vestlige del af øen har bakker, med Monte Santa Caterina den højeste på 314 meter. På toppen af Monte Santa Vaterina ligger et fort, som oprindeligt blev etableret af saracerne og stadig bruges af den italienske hær. Besøgende bør bemærke, at fortet ikke er åbent for offentligheden. Selv om der er nogle turist faciliteter, virker øens karakter uændret, og rejsende hertil, er glade for at tilpasse sig den afslappende ø livsstil.

Favignana har gode, hyppie færgeforbindelser til de andre øer og Trapani og Marsala.