COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Panarea - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Æoliske Øer til Sicilien side

Panarea - Milazzo færgeselskaber

    • 7 Sailings Daily 1 hour 25 min
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Panarea til Milazzo færge

Panarea Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 54 overfarter Uge på Panarea Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Panarea Guide

Øen Panarea er beliggende i den Lipariske øgruppe, som er placeret nord for Sicilien. Der er omkring 300 indbyggere på den lille ø, selv om dette tal stiger om sommeren, når turister kommer dertil. Øen, som er populær med berømtheder, har nogle termiske kilder tæt på landsbyen Punta di Peppre e Maria, som tiltrækker folk til øen. Stranden i Cala Junco ligger på den sydlige del af øen, og der er adgang langs en sti, der fører til stranden. Den anden strand, Cala degli Zimmari, ligger langs vejen fra den første. Andre strande på øen omfatter Lisca Bianca, Basiluzzo og Spinazzola.

Fra øens lille havn er der færger til Napoli og Milazzo.


Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.