COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Linosa - Porto Empedocle er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Pelagiske øer til Sicilien side

Linosa - Porto Empedocle færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 7 hr
    • Get price

Linosa til Porto Empedocle færge

Linosa Porto Empedocle færgeruten forbinder De Pelagiske øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer.

Der er 11 overfarter Uge på Linosa Porto Empedocle ruten mellem De Pelagiske øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Linosa Guide

Den italienske ø Linosa er en af de Pelagiske Øer, der ligger i Middelhavet. Den lille ø er omkring 5,5 km2, og dannet af en række kratere, hvoraf den vigtigste er Monte Vulcano, som ligger 195 meter over havets overflade. Øen ligger omkring 120 kilometer vest for Gozo på Malta, 120 kilometer sydøst for Pantelleria, 163 kilometer syd for Sicilien og 165 kilometer øst for Cape Mahida i Tunesien. Det nærmeste land til Linosa er øen Lampedusa, som er 43 km mod syd.

Øens havn og by, på den sydlige del, er præget af både afrikansk og italiensk arkitetur, med små flade huse, der er malet i lyse og pastel farver. Øen er populær blandt dykkere og har forskellige dykkesteder, hvor havbunden hurtigt falder til store dybder på omkring 300 meter.

Man kan kun komme til Linosa med båd. Der er færgeforbindelser fra enten Porto Empedocle i det sydlige Sicilien eller fra Lampedusa.


Porto Empedocle Guide

Den italienske havn og by Porto Empedocle ligger på Sicilien Strædet, på Sicilien. En populær attraktion i byen er tårnet fra det 15. århundrede, der blev bygget af Charles V, en hellig romersk kejser, for at beskytte byen. Tårnet blev senere konverteret til et fængsel, og er nu et populært kulturcenter. Det historiske bycenter er præget af smalle snoede gader og har en række attraktioner, inklusiv domkirken. Udenfor byen er Templernes Dal og det tilstødende museum, en populær attraktion.

Agrigento, byen der betjenes af havnen, er også et hoved turistområde på grund af sin rige arkælogiske arv, og er også et landbrugscenter for den omkringliggende region. Der er færgeforbindelser fra byens havn til Lampedusa og Linosa.