COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trieste - Piran er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Slovenien side

Trieste - Piran færgeselskaber

Trieste til Piran færge

Find Trieste Piran færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter fra Italien eller Slovenien.

Brug vores Trieste Piran færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Slovenien, inklusiv hvem der sejler på Trieste Piran ruten.

Det er hurtigt og nemt at få en billetpris! Du skal blot vælge dit afgangspunkt fra Billetsøgning, Trieste Piran i rute menuen, antal passagerer og søge.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige del af Italien i enden af en smal stribe land mellem Adriaterhavet og Slovenien. Byens historie er blevet stærkt påvirket af sin placering i spidsen af Triestebugten, ved skillevejen mellem latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en række teatre og en blomstrende kultur scene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada og Teatro Miela. En populær attraktion i byen er Castello Miramare, som blev bygget mellem 1856 og 1860 og er beliggende på vandfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets haver er åbne for offentligheden og har en række træer og to damme, hvoraf den ene er kendt for sine svaner og den anden for sine lotusblomster.

Der er tilstrækkelige faciliteter i havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Pula i Kroatien og Igoumenitsa i Grækenland.


Piran Guide

Den slovenske by Piran ligger på Piran Golfen på Adriaterhavskysten, og betragtes som en af de mest maleriske og ældste byer i Slovenien. Byen blev regeret af venetianerne i flere århundreder, og dette ses i arkitekturen. Byen begyndte at vokse i det 7. århundrede. Gennem hele sin historie har Piran været styret af forskellige kulturer, men venetianerne har nok været den største indflydelse.

Der er færgeforbindelser fra Piran til Venedig i Italien.