Trieste
Piran
Færger til Slovenien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Trieste til Piran færge

Trieste Piran færgeruten forbinder Italien med Slovenien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Trieste Piran færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Slovenien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Trieste til Piran?

Færgeoverfarten fra Trieste til Piran tager ca. 40m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Trieste og Piran?

Der er 1 færgeoperatør for Trieste til Piran, og dette er
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Trieste til Piran?

Book færger fra Trieste til Piran via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige del af Italien i enden af en smal stribe land mellem Adriaterhavet og Slovenien. Byens historie er blevet stærkt påvirket af sin placering i spidsen af Triestebugten, ved skillevejen mellem latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en række teatre og en blomstrende kultur scene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada og Teatro Miela. En populær attraktion i byen er Castello Miramare, som blev bygget mellem 1856 og 1860 og er beliggende på vandfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets haver er åbne for offentligheden og har en række træer og to damme, hvoraf den ene er kendt for sine svaner og den anden for sine lotusblomster.

Der er tilstrækkelige faciliteter i havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Pula i Kroatien og Igoumenitsa i Grækenland.


Piran Guide

Den slovenske by Piran ligger på Piran Golfen på Adriaterhavskysten, og betragtes som en af de mest maleriske og ældste byer i Slovenien. Byen blev regeret af venetianerne i flere århundreder, og dette ses i arkitekturen. Byen begyndte at vokse i det 7. århundrede. Gennem hele sin historie har Piran været styret af forskellige kulturer, men venetianerne har nok været den største indflydelse.

Der er færgeforbindelser fra Piran til Venedig i Italien.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking