Trieste til Piran færge

Trieste Piran færgeruten forbinder Italien med Slovenien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Trieste Piran færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trieste - Piran færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Trieste Piran Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige del af Italien i enden af en smal stribe land mellem Adriaterhavet og Slovenien. Byens historie er blevet stærkt påvirket af sin placering i spidsen af Triestebugten, ved skillevejen mellem latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en række teatre og en blomstrende kultur scene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada og Teatro Miela. En populær attraktion i byen er Castello Miramare, som blev bygget mellem 1856 og 1860 og er beliggende på vandfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets haver er åbne for offentligheden og har en række træer og to damme, hvoraf den ene er kendt for sine svaner og den anden for sine lotusblomster.

Der er tilstrækkelige faciliteter i havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Pula i Kroatien og Igoumenitsa i Grækenland.

Piran Guide

Den slovenske by Piran ligger på Piran Golfen på Adriaterhavskysten, og betragtes som en af de mest maleriske og ældste byer i Slovenien. Byen blev regeret af venetianerne i flere århundreder, og dette ses i arkitekturen. Byen begyndte at vokse i det 7. århundrede. Gennem hele sin historie har Piran været styret af forskellige kulturer, men venetianerne har nok været den største indflydelse.

Der er færgeforbindelser fra Piran til Venedig i Italien.