Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Porec havn

 • Med bil

  Porec havn ligger i Olbala Marsala Tita, tæt på byens center.

 • Med bus

  Porec havn ligger ca. 600 m fra den centrale busstation. Du kan gå fra busstationen langs kysten indtil du når toldmyndighederne, mærket ’Granicni prijelaz Porec’. Tolden er foran Hotel Neptun og overfor søen St. Nikola.

 • Adresse

  Zagrebacka 9- 52440 Porec

 • Porec overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Porec før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Porec overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Porec færgeservicer

Porec Guide

Porec Guide

Porecs gamle bycenter er et charmerende mylder af smalle brostensstræder, bygninger, kirker og boligblokke fra forskellige perioder. Byen er kystens mest veludviklet turistby med en mængde af restauranter og barer, og her er et herligt forlystelsesliv langs havnepromenaden. Porecs stolthed, basilikaen Sankt Euphrasius, indeholder pragtfulde gulvmosaikker fra 500 tallet og er beskyttet af Unesco. I Porec kan man bade fra klippestrande rundt om byen, men for at komme til de bedste strande skal man tage badebåden ca. 10 minutter til Sveti Nivola, som er en lille ø i nærheden. På strandene, som består af sand og klipper, kan man nyde solen og bade, men også søge behagelig skygge under pinjetræerne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking