Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Palermo havn

 • Med bil

  Kørende fra Catania, fra Viale Regione Siciliana, skal tage afkørsel ved Via Giafar og følge vejen langs havet til havnen. Kørende fra Trapani, fra Viale Regione Siciliana, skal tage afkørsel ved Via Belgio, dreje til højre ind til Via Restivo og så venstre via Ntarbartolo. Følg skiltene til havnen herfra.

 • Med tog

  Nærmeste togstation på havnen er Palermo Centrale togstation. Det tager ca. 10 minutter med taxi mellem havnen og togstationen.

 • Med bus

  Buslinie 139 kører mellem Palermo Centrale togstation og havnen.

 • Adresse

  Via Francesco Crispi, 90100 Palermo

 • Palermo overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Palermo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Palermo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Palermo færgeservicer

Palermo Guide

Palermo Guide

Palermo er Siciliens smukke, gamle hovedstad, som blander byens intense historie med storbyens moderne, pulserende liv. Palermo og dets opland er beliggende i den nordlige del af Sicilien, ud til den tyrrhenske kyst. Kysten er smukt udvekslende med både strande og klippeudhæng. Palermo blev grundlagt af fønikerne i det 8. århundrede og bygget op omkring en naturhavn. På grund af sin fantastiske beliggenhed, er byen igennem tiden blevet erobret og generobret af forskellige folkeslag og lande, og som et resultat af de mange invasioner, har byen udviklet en enestående stil med mange arkitektoniske og historiske kendetegn.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking