Lipari til Messina færge

Lipari Messina færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Lipari Messina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Lipari - Messina færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 5 Afgange Dagligt 1 time 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Lipari Messina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Lipari Guide

Den italienske ø Lipari er den største af de Æoliske Øer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ud for den nordlige kyst af Sicilien. Lipari er en forholdvis lille ø, som måler knap 40 kvadratkilometer. Den største by på øen hedder også Lipari, og der er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acquacalda og Canneto. Lipari by er et dejligt sted at gå en tur og har elegante byhuse, sammen med nogle mere beskedne huse på små pæne gader. Der er mange souvenir butikker på øen og et godt udvalg af cafeer og restauranter, der serverer god, lokal mad og drikke. Der er spor fra øens historie på hele øen med græske grave. Dens mest imponerende attraktion er nok dens slot.

Lipari er den mest praktiske base for besøg til de Æoliske Øer. Der er hurtigfærger fra Sicilien, som stopper her og masser af både og flyvebåde til de andre øer.

Messina Guide

Messina er en italiensk by, som ligger i Messinastrædet i den nordøstlige del af Sicilien. Byens havn har spillet en vigtig rolle i byens vækst og formuer. Siden 1548 har Messina været en romersk-katolsk ærkebispedømme og er også hjemsted for Messina universitet, som blev grundlagt i 1548 af Ignatius Loyola. En populær turistattraktion er katedralen fra det 12. århundrede, der bevogter resterne af Kong Conrad, der var hersker over Tyskland og Sicilien i det 13. århundrede. Katedralen måtte næsten fuldstændig genopbygges efter et jordskælv i 1908 og igen efter en brand i 1943.

Der er færgeforbindelser fra Messina til Calabria og Salerno.