Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ustica havn

  • Ustica overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ustica før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ustica overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ustica færgeservicer

Ustica Guide

Ustica Guide

Ustica er en ø nord for Sicilien; men er ikke en del af de Æoliske øer, da den ligger væsentligt længere mod vest, næsten stik nord for Palermo. Der er færgeforbindelse til Palermo, hvortil der er ca. 67 km. Øen har et areal på 8,65 km², og den har ca. 1.330 indbyggere. Øens højeste punkt er Punta Maggiore, 244 m.o.h. Havet omkring øen er et maritimt naturreservat med strenge restriktioner på sejlads og fiskeri. Øen var i middelalderen sæde for pirater, og beboelse i større omfang kom der først efter 1759, hvor kong Ferdinando IV lod opføre to forsvarstårne og en cisterne til opsamling af regnvand, idet der kun i ringe grad findes ferskvand på øen. Øen blev endvidere i perioden fra 1759 til 1943 anvendt til forvisning af politiske modstandere af de skiftende styrer i først Kongeriget Napoli og siden i fascismens Italien.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking