Book en Ustica Island færge

Ustica Island færgehavn i Ustica er tjent af en række færgeruter med overfarter til Palermo & Trapani. Der er et valg af 36 Afgange Ugentlig og havnen i Ustica Island forbinder Ustica med Sicilien.

Sejltider varierer fra 1 time 30 minutter på Palermo servicen til 2 timer 35 minutter på Trapani servicen.

Selv om der er en kort beskrivelse på denne side, kan information variere baseret på årstiden, så vi vil råde dig til at se sejltider og priser på vores Ustica Island billetsøgning.

Ustica Island havnekort

Tryk her for kort

Ustica Island færgeservicer

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Afgange Dagligt 1 time 30 m
    • Få pris
  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 35 m
    • Få pris

Ustica Island Guide

Ustica er en ø nord for Sicilien; men er ikke en del af de Æoliske øer, da den ligger væsentligt længere mod vest, næsten stik nord for Palermo. Der er færgeforbindelse til Palermo, hvortil der er ca. 67 km. Øen har et areal på 8,65 km², og den har ca. 1.330 indbyggere. Øens højeste punkt er Punta Maggiore, 244 m.o.h. Havet omkring øen er et maritimt naturreservat med strenge restriktioner på sejlads og fiskeri.

Øen var i middelalderen sæde for pirater, og beboelse i større omfang kom der først efter 1759, hvor kong Ferdinando IV lod opføre to forsvarstårne og en cisterne til opsamling af regnvand, idet der kun i ringe grad findes ferskvand på øen. Øen blev endvidere i perioden fra 1759 til 1943 anvendt til forvisning af politiske modstandere af de skiftende styrer i først Kongeriget Napoli og siden i fascismens Italien.