Vibo Valentia til Milazzo færge

Vibo Valentia Milazzo færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vibo Valentia Milazzo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vibo Valentia - Milazzo færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vibo Valentia Milazzo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.