COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rinella - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Æoliske Øer til Sicilien side

Rinella - Milazzo færgeselskaber

    • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
    • Get price
    • 11 Sailings Weekly 2 hr 45 min
    • Get price

Rinella til Milazzo færge

Rinella Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Siremar servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 45 minutter.

Der er 10 overfarter dag på Rinella Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rinella Guide

Den lille landsby Rinella ligger på øen Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulde navn. Øen er del af de Lipariske øer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kendt for sine huler og sorte strande, er hjem til øens anden havn.

Øen er inddelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mod nord og Leni mod syd. Rinella ligger ned mod havet fra Leni. Andre byer på øen er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Der er færgeforbindelser fra den lille havn til Palermo og Milazzo på Sicilien.


Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.