Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Mali Losinj havn

  • Med bil

    Mali Losinj er en kroatisk island i Adritic Havet. Mali Losinj havn kan nås ved at følge Riva Losinjskih Kapetana vej og så skiltene til havnen.

  • Adresse

    Riva losinjskih kapetana 29 HR - 51550 Mali Losinj

  • Mali Losinj overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Mali Losinj før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Mali Losinj overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Mali Losinj færgeservicer

Mali Losinj Guide

Mali Losinj Guide

Mali Losinj er en havneby og et turistressort som er beliggende på øen Losinj i Kroatien. Byen er beliggende på den sydøstlige del af en stor beskyttet bugt. Mali Losinjs begyndelse daterer tilbage til 1200 tallet, måske tidligere, men der er mangel på pålidelige datoer. Det som vides omhandler kroatiske familier som kom til øen fra Ungarn på flugt fra mongolerne, og slog sig ned på øens østlige bugt af Sankt Martin på skråningerne af ballen over bugten. Da den første økonomiske aktivitet af kroat kolonister var kvægavling og landbrug, var dens huse bygget over frugtbare haver. I dag er Mali Losinj øens turistcenter. Såvel som områdets enestående naturlige skønhed og strande, er der mange internationale begivenheder som holdes årligt og tiltrækker besøgende fra hele verden.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking