Book en Mali Losinj færge

Mali Losinj færgehavn i Kroatien forbinder dig med Pesaro i Italien med et valg af op til 2 afgange ugentligt. Sejltiden for Mali Losinj til Pesaro overfarten er fra 2 timer 45 minutter, og med Gomo Viaggi.

Mali Losinj havnekort

Tryk her for kort

Mali Losinj færge alternativer

Mali Losinj færgeservicer

 • Gomo Viaggi
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris

Mali Losinj Guide

Mali Losinj er en havneby og et turistressort som er beliggende på øen Losinj i Kroatien. Byen er beliggende på den sydøstlige del af en stor beskyttet bugt.

Mali Losinjs begyndelse daterer tilbage til 1200 tallet, måske tidligere, men der er mangel på pålidelige datoer. Det som vides omhandler kroatiske familier som kom til øen fra Ungarn på flugt fra mongolerne, og slog sig ned på øens østlige bugt af Sankt Martin på skråningerne af ballen over bugten.

Da den første økonomiske aktivitet af kroat kolonister var kvægavling og landbrug, var dens huse bygget over frugtbare haver.

I dag er Mali Losinj øens turistcenter. Såvel som områdets enestående naturlige skønhed og strande, er der mange internationale begivenheder som holdes årligt og tiltrækker besøgende fra hele verden.

Sådan kommer du til Mali Losinj havn

 • Med bil

  Mali Losinj er en kroatisk island i Adritic Havet. Mali Losinj havn kan nås ved at følge Riva Losinjskih Kapetana vej og så skiltene til havnen.

 • Adresse

  Riva losinjskih kapetana 29 HR - 51550 Mali Losinj

 • Mali Losinj overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Mali Losinj før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Mali Losinj overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.