Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Filicudi - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Æoliske Øer til Sicilien side

Filicudi - Milazzo færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 2 hr 10 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 4 hr
    • Get price

Filicudi til Milazzo færge

Filicudi Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer.

Der er 34 overfarter Uge på Filicudi Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Filicudi Guide

Filicudi er en af de otte øer, der udgør det Lipariske øhav, og er beliggende 30-50 km nordøst for øen Sicilien. Øen har et par små landsbyer, inklusiv Valdichiesa og Pecorini Mare. Øen er nok bedst kendt for sin produktion af vin, olivenolie, korn og grøntsager. Øens højeste punkt er Monte Fossa Felci, som ligger 774 m over havet, og i 1990erne blev omkring tre fjerdedele af øen erklæret et naturreservat.

Øen har mange undersøiske huler, som er populære med dykkere. ”Grotto del bue marino” (”Grotto af munkesælen”) er ikke langt fra ”Rock of Canna” (Scaglia della Canna), og er især populær bæandt dykkere, der er ivrige efter undervandsfortografering.

Der er færgeforbindelser fra Filicudi til Milazzo og Palermo.


Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.