Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Levanzo havn

  • Levanzo overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Levanzo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Levanzo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Levanzo færgeservicer

Levanzo Guide

Levanzo Guide

Levanzo er den mindste af de tre Ægæiske hovedøer i Middelhavet ud for den vestlige kyst af Sicilien. Øen har en lille, men meget malerisk havn, hvor man kan se en lille klynge af lyse bugninger omkring en lille havn med krystalblåt vand. Levanzo har en befolkning på kun 200, med den lille landsby omkring havnen som den eneste bosættelse. Levanzo plejede at have landbrug og producerede korn, men der er ikke så meget dyrkning mere, kun nogle fåreavl. Øen har ikke et vejnet, i stedet er der bare et par mudderspor med jeeps og muldyr, der anvendes til transport. Levanzo er normalt et meget behageligt og fredeligt sted, hvor man nemt kan tilbringe en hel dag med udforskning og afslapning. Men i juli og august måned kommer de fleste turister og atmosfæren er helt anderledes.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking