Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Trieste havn

 • Med bil

  Trieste ligger i nordøst Italien, tæt på den slovenske grænse. Tag motorvej A4 fra Venedig-Mestre eller motorvej A23 fra Tarvisio-Østrig via Lisert afkørelse. Følg skiltene til Sistiana-Strada Costiera, tag så rute SS 14, som er en panoramisk vej som fører direkte til byens center (18 km). Alternativt kan du tage Prosecco afkørelse (lige efter tunnelen) og fortsætte mod Vila Opicina. Fra korsvejene, drej til højre og fortsæt ned mod Trieste havn.

 • Med tog

  Trieste togstation ligger i centeret og herfra er der forbindelser til resten af landet.

 • Med bus

  Der er en busstation ved siden af togstationen. Fra togstationen tag buslinie 8. Det tager 20 minutter fra togstationen til havnen med bus.

 • Trieste havn adresse

  3 Via Von Bruck, 34143, Trieste

 • Trieste overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Trieste før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Trieste overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Trieste færgeservicer

Trieste Guide

Trieste Guide

Trieste er en havneby som ligger i det nordøstlige hjørne af Italien med ca. 205,374 indbyggere. Byen ligger ved grænsen til Slovenien og er hovedstaden i den selvtyrende region Friuli-Venezia Giulia og i provinsen Trieste. Trieste blev en del af kejserriget Østrig i 1700 tallet og forblev under østrigsk og østrig-ungarsk kontrol indtil 1918. Fra 1849 til 1918 var Trieste rigsumiddelbar og stod dermed direkte under kejseren. Efter Italiens nederlag i anden verdenskrig kom Trieste og området omkring byen under de allieredes kontrol frem til 1954. Byen var dobbelmonarkiets vigtigste havn, men også center for litteratur og musik.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking